Alltombakning.se: Sajt om bakning som kom ur inspiration

Bakningsblogg som blev till – Bloggutmaning 500

Jag har haft igång min bloggutmaning 500 nu i lite över 5 veckor och det har spottats ut blogginlägg som aldrig förr från Herr Hedman. Det är riktigt roligt och kreativitet flödar fortfarande, så jag hoppas verkligen kunna gå i må med min utmaning med flaggan i topp!

Här kan du själv starta egen blogg!

Inspiration ger kraft och kreativitet

Jag har inspirerat flera personer att själva ta tag i sina bloggar och sajter och höja takten på sitt skapande, med hög kvalitet, så klart. Det är flera som skrivit till mig både på Messenger, Twitter och per mail att de fått fart på sina sajter, vilket såklart är askul!

I och med att jag har pratat vitt och brett om detta projekt med att skapa 500 bloggposter på 5 månader under vintern 21/22, så har det även startats nya bloggar ute i Sverige och en av dessa är: Alltombakning.se. Det är en bekant som startat den och har satt igång med att blogga för första gången i sitt liv, vilket såklart är både hedrande och jättekul!

alltombakning.se

Stöttar och kommer med input

Jag stöttar så mycket jag kan och försöker ge både tips och kraft att fortsätta att bygga på sajten. Hon gillar redan skrivandet, skapandet, SEO och ställer de rätta frågorna för att komma vidare med sin blogg om bakning och allt som rör detta stora ämne, som är så populärt. Jag tycker det är askul att kunna vara lite mentor och kommer med fler än ett tips!!!! 🙂

Växa sig stor och stark

Jag tror att den kommer växa sig stor och stark även utan min inblandning, men jag är med och håller i handen nu i början. Det är en ny sajt, på ny domän, så det är bara att gasa på med plattan i botten för henne. Det år en härlig nisch att arbeta i såklart när man har rätt passion och kunskap som hon har och kolla gärna i bloggen om bakning för fina tips och råd när det kommer till att skapa godsaker hemma i köket.

Bakningsnsichen är stor och bred

Det finns mycket att göra i nischen och hon kan vara både bred och djup vad gäller detta stora härliga ämne. jag själv har ju obefintlig kunskap vad gäller bakning, men jag kan ju pusha vad gäller marknadsföringen Online samt ge input för bra synlighet och annat vad gäller själva bloggandet. Det känns kul! Jag gillar att vara lite mentor på det viset. Det passar mig bra och jag hoppas att jag kan bidra till framgång för henne på Internet!

Kolla gärna in hennes blogg om bakning: Alltombakning.se

Nu kanske man själv skall göra något gott i köket, när man ändå är igång! Vi hörs och ses snart igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *