Galet mål – Mot 500 bloggposter – 31/3 2022

Jag har skapat ett sjukt mål!

Jag tänkte se om jag lyckas prestera 500 bloggposter på 5 månader. Dessa publicerade bloggposter skall vara SEO optimerade och hyfsat välskrivna texter som är tänkta att ranka på Google.se under sina respektive domäner. Vill du själv vara med på denna utmaning kan du starta egen blogg och hänga på! Sätter du igång en egen blogg och får framgång med den kan du även tjäna pengar hemifrån online.

Det är ibland svårt att komma igång med nya blogginlägg, men jag har ett inlägg om idéer vad gäller blogga, så det skall nog lösa sig med denna utmaningen. Längre ner i artikeln ser du de uppdateringar av utmaningen som jag publicerat. 

Edit: Utmaningen är nu klar. Du kan såklart få inspiration och se hur det gick här nedan. Tack för att du läser här inne på bloggen! Numera Går det att Blogga snabbare med AI och Chat GPT

Målbilden vintern 21/22

Jag har satt upp detta höga mål för att se vad man kan prestera ur en hobbynörds intentioner under de mörka månaderna nu vintern 2021/2022. Det skall bli spännande och självklart arbetsamt.  Jag har redan satt igång att strukturera upp hur det skall gå till samt valt ut vilka sajter där bloggposterna skall läggas ut. Detta presenteras i ett senare inlägg här på sajten.

500 bloggposter

Arbetar full tid i vården

Jag arbetar ju full tid i vården med flytande arbetstider och skall så göra under den kommande perioden under bloggutmaningen. Tanken och målet är att skapa en jämn inkomst under dessa 5 månader, så att jag kan gå ner i tid när de nya scheman skall läggas efter mars månad.

fast du har mycket att göra och en kalender, som ser full ut, kan du fortfarande hitta tid att blogga. Du behöver bara se möjligheten och sedan prioritera lite hårdare i din vardag.

Kontinuitet och arbetsmoral

Det kommer absolut att krävas tålamod, kraft, energi och en rejäl dos med struktur för att genomföra detta experiment, men det skall bli kul att se hur pass väl jag kan utföra det och jag har absolut tänkt att gå i mål med flaggan i topp när väl sista mars 2022 kommer upp.

Presentera sajter

Jag kommer att presentera vilka sajter experimentet gäller i sinom tid. Det är både gamla och nya sajter, som det gäller, men jag håller inne med vilka domäner det gäller än så länge. En av sajterna är den du läser på just nu och jag kommer ta med denna sajten i räkenskaperna vad gäller bloggutmaningen.

Du kommer få en uppdatering av sajter och antalet publicerade bloggposter löpande här inne på sajten. Dessa kommer att läggas ut på kin Twitterprofil samt på andra platser på webben, som jag anser ger mervärde och uppmärksamhet till projektet.

Syftet

Syftet är att få upp hastigheten och synligheten på mina egna sajter vad gäller innehåll. Min egen skapandekraft skall även den få gymnastisera sig och jag behöver en utmaning för att få fart på skapandet de mörka månaderna under vintertid. Ett annat syfta är också att det kan faktiskt ge inspiration åt andra att sätta igång med sitt innehåll på ett bättre, snabbare och mer strukturerat sätt.

EDIT: Nu har det gått en vecka och här är första uppdateringen om hur det går:

https://petterhedman.se/uppdatering-1-bloggutmaningen/

EDIT 2: Uppdatering 2 är nu publicerad av bloggutmaningen:

https://petterhedman.se/uppdatering-2/

EDIT 3: Uppdatering 3 är nu publicerad av bloggutmaningen: 

https://petterhedman.se/uppdatering-3/

Edit 4: uppdatering 4 är nu publicerad av bloggutmaningen:

https://petterhedman.se/uppdatering-4/

Edit 5: Hälften avklarat. 250 bloggposter publicerade:

https://petterhedman.se/nu-50-procent-avklarat-pa-min-utmaning-yes/

Edit 6: 80% avklarat, 400 bloggposter publicerade:

https://petterhedman.se/400-blogginlagg-publicerade/

Edit 7: 100% är klart! Här avslutas bloggutmaningen, 500 bloggposter publicerade: 

https://petterhedman.se/blogginlagg-nr-500-publicerat-utmaningen-ar-klar/

Edit 8: Statistik över hur utmaningen gick vad gäller lite siffror och annat matnyttigt:

https://petterhedman.se/statistik-bloggutmaning-500-hur-gick-det/

Häng på och skapa mera innehåll du också

Väl mött och hoppas du följer med på resan mot 500 bloggposter under 5 månader! Häng gärna på och antingen läser du om utmaningen men ännu hellre så startar du själv upp maskineriet och skapar egna blogginlägg på dina egna sajter! Du kommer enbart vinna på att skapa massa mera content under lång tid. Dina sajter kommer växa kan jag lova!