Det är dags att säga mer vad jag själv tycker

Jag har fegat de senaste åren med vad jag tycker om saker och ting kan jag känna. Ibland känns det som att jag mesat mig igenom vissa delar av arbetslivet och privatlivet. Det stoppar här och nu. Nu räcker det. I vården är man många gånger tvungen att ”tulla” på det man själv tycker och bara göra, trots att man går emot vad man själv tycker om saker och ting. Inget konstigt med det. Det är så i många yrken. De flesta säkert.

Stopp och belägg

Jag känner bara att jag varit lite väl medgörlig i alltför många situationer. Det stoppar nu. Det är lite likadant i privatlivet och på jobb för oss alla, men jag skall själv sätta tydligare gränser och tänka efter mer om vad jag själv skall tillföra och vad jag kan förvänta mig. Privat och i arbetslivet. Det startar nu!

Korpen

Stöta på patrull

Sådana här nya tankar och idéer kan ju lätt stöta på lite patrull. Man har tänkt annorlunda tidigare än vad man plötsligt gör och det är ovant, både för en själv och för andra i ens närhet. Sedan har man lärt omvärlden om hur den kan behandla en och det är många gånger inte lätt att bryta. Jag skall dock göra allt jag kan för att göra detta. Jag har gjort det förut och skall hitta tillbaka till den kraften det ger att faktiskt följa sitt eget inre lite oavsett vad du eller någon annan tycker om det.

Inte vara alltför snäll utan mera tänka efter innan liksom. Inte åka med i någon annans cirkus. Inte vara egoistisk på ett dåligt sätt, men sätta mera gränser och ta hand om sig själv bättre. Både privat och i arbetslivet. Det kommer bli bra. Inte minst för mig 🙂

Blir en spännande tid framöver

Det skall bli riktigt spännande och jag känner hur jag på en gång får kraft av detta! Riktigt bra! Jag börjar direkt! Det är dags nu! Jag såg en korp häromdagen, (den på bilden i inlägget). Den var så vacker och om man tror på andlighet och djurens budskap, så kollade jag upp vad korpen står för enligt Solöga och det var:

Korp

Var i din fulla andliga kraft och gränser upphör att existera. Min gåva till dig är att få framgång.
Så nu är det dags – var kreativ, ta det avgörande steget, bred ut dina vingar och flyg ❤
Ur Djurens språk av Solöga

Så detta citat från Solögas bok om djur och deras språk får avsluta denna början på resten av mitt liv 🙂

6 reaktioner på “Det är dags att säga mer vad jag själv tycker

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *