Yamaha Virago 535 – Min motorcykel

Jag älskar min motorcykel! Det är en Yamaha Virago XV535 1998. Det är min pappa som har ägt den tidigare och jag ärvde den för nästan exakt 1 år sedan, september 2020 blev jag ägare. Tidigare hade jag en plastraket, Suzuki Katana 550, men den köpte min pappa av mig för ca 10 år sedan eller så. Jag gillar helt klart bättre customhojar måste jag säga!

Yamaha Virago XV535

Yamaha Virago 535

Min mc är en så kallad customhoj och det passar mig perfekt. Jag kör långsamt och njuter av vyerna när jag åker motorcykel och min går inte speciellt snabbt, så det är win win. Sadeln är lågt placerad och det passar mina korta ben! Med framflyttade fotpinnar och en sadel som är döpt till ” Den engelska fåtöljen”, så åker man skönt.

Jag tycker den är hyfsat pigg för att vara en mellanhoj vad gäller motorstorlek. Vi åkte ett gäng runt Siljan i somras och jag var RC och hade absolut inga problem att dra iväg eller hålla bra fart trots att de andra killarna har mycket större motorer på sina hojar. Alla hade såklart customstuk. Plastraket we hate! 🙂

Känns som säsongen drar mot sitt slut

I skrivande stund är det alldeles grått och trist utanför fönstret och det känns som säsongen är på väg att ta slut vad gäller motorcykel nu. Jag var ute häromdagen och åkte Runn runt, men det var så kallt att jag fick duscha varmt när jag kom hem, trots bra ställ och allt. Man blir lite genomblåst liksom på höstkanten. Jag älskar dock att åka, så det blir allt ett par turer så snart det går innan hojen får parkera i vinterförvaringen.