80% avklarat: 400 blogginlägg publicerade

Precis publicerat 400 bloggposter på min bloggutmaning!

Det låter ju helt galet ju! Att min utmaning redan har kommit 80% på färden mot 500 nya publicerade blogginlägg. Det är dock helt sant och känns galet roligt att jag har kommit så här långt på så kort tid.

Ja, jag har försakat en del saker i vardagen såklart. Det behöver man ju alltid göra när man skall ge sig på och genomföra ett lite större mål. Denna utmaning är inget undantag. Man får prioritera lite hårdare under den period som utmaningen tar.

Inget konstigt med det. Alla som satt upp mål och genomfört dessa vet vad jag talar om.

Hur har det gått till?

Hur har jag lyckats att skapa så pass många bloggposter på relativt kort tid. 400 stycken på 3.5 månader är ett väldigt snabbt tempo helt klart. Här kan du läsa mer om hur jag arbetat med mitt mål:

https://petterhedman.se/nu-50-procent-avklarat-pa-min-utmaning-yes/. Jag har även blivit sjukt mycket snabbare på att skriva, hitta bilder samt annat som rör skapandet av nya blogginlägg. Det är enorm skillnad nu faktiskt mot när jag började 2/11/21. Jag har heller ingen rädsla alls för att lägga ut nya bloggposter, som man kan ha i början av sin bloggkarriär. Detta har jag nämnt innan och det stämmer fortfarande.

80 procent avklarat

Vad händer nu?

Jag skall såklart fortsätta mot 500 publicerade bloggposter innan sista mars och sedan får vi se vad som händer med mitt skrivande. Jag skall skapa massa annat nytt material absolut, men jag kommer nog att vila ett par dagar från tangenterna när väl utmaningen är över. Eller inte! 🙂 Vi får se. Jag tänkte skaffa mig ett kontinuerligt frilansarbete vad gäller innehåll, men det får vänta tills utmaningen är helt klart. Fullt fokus på att bli klar i tid är prioriteringen nu.

Framtiden?

Framtiden vad gäller mitt skapande och innehåll kommer att bli spännande känner jag. Jag håller verkligen inte tillbaka något längre och jag har planer för mina sidor och Youtube samt annat vad gäller innehåll på webben de kommande åren faktiskt.

Det skall bli kul att se vart jag kan ta allt nu när jag har släppt på handbromsen. Bloggandet är ju nu en naturlig del av dagen och det skall det vara framöver också är tanken. I mitt sista inlägg om utmaningen, som kommer när jag är helt klar med den. Om 100 inlägg, så skall jag visa på trafik och annat som skapats under resans gång. Väl mött och kör hårt med din egen hobby! Lycka till!

2 reaktioner på “80% avklarat: 400 blogginlägg publicerade

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *