MC säsongen närmar sig så sakteliga

Om ett par månader kan man åka motorcykel igen! Det skall bli sjukt kul att ta fram bågen och köra! Du som själv har MC vet hur mycket man kan längta efter att fara fram med solen i ansiktet och tanken full. Det är en viss frihet, som inte går att uppnå med annat fordon, inte på vägarna i vart fall.

MC året 2022

Jag tänkte att jag skall försöka åka mer i år än tidigare. Åkandet skall bli en del av vardagen mer och jag skall försöka att ta min Virago till och från arbetet ibland samt ta fler turer de dagar jag är ledig. Jag kan verkligen längta halvt ihjäl mig efter att få sätta mig ner på min ”engelska fåtölj”, som den kallas. Detta namnet är det grannen som har myntat och det är ett bra smeknamn på min angenäma sadel i skinn 🙂

Yamaha Virago XV535

Köpa GoPro kamera och filma

En kamera att filma åkturerna står på inköpslistan för året och jag tänkte inhandla en innan säsongen drar igång. Denna kamera skall användas för att filma åkturer och sedan skall filmer ut på Youtube är tanken. Målet är att filma för att dels ha det kvar själv, men även visa på fina MC vägar och annat här i Dalarna för min webbplats om Dalarna.

Några platser att besöka med MC i Dalarna

  • Tällberg
  • Leksand
  • Rättvik
  • Mora
  • Siljan Runt 
  • Kan bli en sväng neråt till Västkusten också, vi får se hur det står till med Covid i sommar

Ser fram emot nya projektet

Jag ser verkligen fram emot att komma igång med det projektet och så snart det är igång så lägger jag ut en länk till detta här inne såklart. Om ett par månader som sagt, skall det vara full fart med MC säsongen. Man kan som jag nämnde, längta halvt ihjäl sig. Åker du själv MC? Om inte, så rekommenderar jag dig att skaffa kort och båge. Det är oslagbart kul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *