Julklappstips till Internetmarknadsförare: Köp bra julklappar

Vad kan en marknadsförare på Internet vilja ha i julklapp?

Är du ihop med en Internetmarknadsförare eller känner en som arbetar med marknadsföring på nätet? Då kan det finns några julklappar som verkligen skulle passa bra och kanske även hjälpa dig eller din kompis framåt i sitt strävande efter framgång på webben.

Kolla in denna lilla med exklusiva lista på julklappar för marknadsförare på Internet: 

1.Länkar in mot din eller din kompis sajt

Länkar in mot din eller någon sajt du har eller arbetar med är såklart alltid välkommet. Inte kinesiska skitlänkar då utan kvalitativa relaterade inlänkar är det vi pratar om. Dessa länkar tillsammans med ditt fantastiska innehåll kommer ge dig kraft och lyfta din blogg eller webbplats under 2021!

2. Bloggposter i parti och minut

Att någon skiver dina blogginlägg under en månad eller så med bra kvalitet och inom rätt segment kan ju vara en underbar julklapp till dig och din blogg. Detta kommer tillsammans med all kraft din blogg redan har ge dig synlighet i SERP.

blogg design

3. Tid att pilla på bloggen

Att du får tid att sitta ner och pilla med det vanligtvis inte hinner med pga allt annat som måste göras på arbetet eller i vardagen är en fin gåva till din Internetmarknadsförare. Tid är en bristvara när du är bloggare och vill nå ut på nätet med dina laster. Perfekt att få extra tid då!

4. Prenumeration på Ahrefs

Om du inte har en prenumeration på tex Ahrefs eller Semrush, så kan detta vara absolut en bra julklapp till dig som vill arbeta med Internet och marknadsföring. Dessa verktyg kostar absolut en slant varje månad och det är då en perfekt julklapp att få ju.

5. Onlinekurs

Det finns absolut någon bra webbkurs som din Internetmarknadsförare skulle kunna tänka sig behöva gå och det är en av de mest perfekta julklapparna till en sok vill ta sig framåt med sitt Internetande. Köp en onlinekurs och se hur din marknadsförare drar på munnen av lycka!

5 julklappar till din marknadsförare

detta är 5 bra julklappar som du kan ge din Internetmarknadsförare så han, hon eller det, kan göra en kometkarriär nästa år på webben. Var inte blyg nu utan du får gärna köpa dessa julklappar till mig ifall du skulle vilja. Det går alldeles utmärkt 🙂

Ha nu en bra tid fram till jul och hoppas du får en bra julefrid. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *