God Jul 2021! – Tack till dig som besöker bloggen!

Vill passa på att önska God Jul!

Imorgon är det julafton och jag vill bara önska dig en fin dag och hoppas att du får en bra och njutningsfull julafton! Här i Dalarna snöar det och är vitt och vackert sedan en tid tillbaka och det känns såklart riktigt fint så här i juletid.

Bloggen växer hela tiden och det är kul

Som du kanske vet så är jag mitt inne i en bloggutmaning och skriver inlägg varje dag för glatta livet, så tangenterna glöder mellan varven här hemma på min magiska Chromebook som nu är 8 år gammal!

Jag har nästan kommit halvt in i utmaningen som skall ge 500 blogginlägg på 5 månader. Detta inlägg du läser just nu är nummer 192 och det känns helt galet att jag har publicerat så pass många bloggposter på mindre än 2 månader! Helt sjukt ju!

Godaste julen 2021

Kan jag, så kan du!

Det är inget alls speciellt med mig, som kan genomföra denna utmaning med min blogg. Jag är ingen övermänniska på något vis. Dag bestämde mig bara för att genomföra det och satte igång.

Du kan absolut göra precis samma sak med din egen blogg! Jag lovar! Du kan skapa en blogg som verkligen glöder och lyfter bara du startar och sedan fortsätter! Kom igen och ge dig själv en chans! Låt 2022 bli året då du växer på nätet med dina egna intressen!

Framtiden för bloggen

Det finns de som säger att bloggandet är på väg utför. Jag tror att det alltid kommer finnas ett behov av att läsa bloggar där man får en annan syn och en djupare kontakt än på tex sociala medier, så bloggen kommer att leva lång tid framöver som fenomen!

Min egen blogg skall leva länge är tanken och den skall få vara mitt skyltfönster för mina egna projekt och tankar runt SEO, marknadsföring samt blandat med lite personliga blogginlägg. En mix av allt som är kul med Internet är tanken!

Gillar du att läsa här inne på sajten, så blir jag jätteglad! Det är liksom meningen att du skall hitta information och kunskap som du själv kan ha glädje och nytta av i din egen framgång på nätet och utanför datorn i den vanliga världen.

God Jul som sagt

God Jul till dig som läser och hoppas verkligen att du får ett par fina dagar denna julhelg! Vill du släppa loss bloggandet själv, så sätt igång. Det finns liksom inget att vänta på. Detta livet går inte i repris. Lev nu och blogga röven av dig ifall du vill och behöver det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *