200 bloggposter avklarade: Nu fortsätter utmaningen!

40% av blogginläggen är nu publicerade

Just nu har jag precis publicerat bloggpost nummer 200 i min utmaning som pågår tills sista mars 2022 eller tills jag har publicerat 500 blogginlägg. Jag ligger i skrivande stund lite före schemat, så det kan bli klart några dagar innan sista mars nästa år. Vi får se. Det är lång väg dit, men vet aldrig vad som händer längs vägen.

Både enklare och svårare än jag trodde

Det har varit både enklare och svårare än jag trodde med denna utmaning. Jag är rätt sliten av arbete i det vanliga livet och ibland är det tufft att klämma ur sig blogginlägg på löpande band när man är sliten av annat i livet.

Det går ändå relativt enkelt måste jag säga ändå. Jag sätter mig vid datorn och börjar bara skriva och så kommer orden. Att vänta på inspiration går inte. Man måste skriva igång inspirationen kan jag känna. Det kommer ord bara du sätter igång att skapa vid tangenterna.

200 blogginlagg

Samlar på bra ideér numera för blogginlägg

Jag har blivit något av en samlare av bra tankar och ideér vad gäller bloggposter numera och brukar skriva dem snabbt till mig själv på Messenger på telefonen. En del har jag även spelat in till mig själv, så att jag skall komma ihåg dem vid ett senare tillfälle. Man glömmer allt så snabbt annars, speciellt när man är sliten i övrigt.

Spännande att fortsätta utmaningen

Det skall såklart bli spännande att se vart denna utmaning leder mig. Det tenderar till att skapas ringar på vattnet ifall man kör hårt och producerar mycket under en period. Bloggar växer, potentiella och välkomna samarbetspartners hör av sig och ser vad som händer och sker. Det ena ger det andra som min mamma alltid säger.

Tack till dig som läser såklart och till dig som inspireras och kanske sätter igång att skapa mer både privat och på Internet genom att du har fått inspiration av denna enkla med robusta utmaning! Väl mött och keep going 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *