Fokus Fokus Fokus

2017 är året jag fokuserar på rätt saker

Förr om åren, egentligen hela mitt liv har jag haft mycket energi, jag har det nu också och det har varit bra. Det blir mycket gjort och går relativt snabbt att göra saker tycker jag. Jag har dock inte varit lika bra på att ha fokus under en längre tid på en enda sak, eller ens ett par saker.

Detta gör ju att det långsiktiga resultatet inte blir lika bra som det skulle utan jag har snabbt hoppat på något nytt istället för att fortsätta med saker som fungerar. EDIT: Vi har nu sålt den nämnda hemsidan som finns med i denna artikel.

Edit 2: Här kan du se min bloggutmaning 500, som startades i november 2021. Där kan man snacka om fokus 🙂 Vill du själv starta en blogg, gör du det enkelt via detta inlägg.

Året då fokus skall råda

Detta året har jag redan satt igång med att ha ett bättre fokus. Färre saker till ett bättre resultat är receptet för 2017 och det skall bli riktigt spännande att se vart detta fokus kan ta vår lilla firma. För det är ett bättre riktat fokus på webben som gäller nu. Inte leka runt utan göra saker mer på riktigt och samtidigt skapa mycket mer och detta till ett bättre resultat.

Fokus under 2017

Jag har reda satt igång att arbeta med större fokus och den sajt som hittills får min uppmärksamhet är Groomingonline.se. Denna sajten gillar jag verkligen och den kommer att få mycket uppmärksamhet och kärlek under hela 2017. Den genererar ju redan en del pengar varje månad, men jag skall se om jag kan 5 dubbla detta under året och jag använder mig av rätt fokus. Göra rätt saker på rätt tid.

Handlingsplan med fokus

När man arbetar med ett projekt är det viktigt att man har en handlingsplan, så man vet vad man skall göra och när man skall göra det. Detta hjälper ju dig att hålla ditt fokus samt göra rätt saker längs vägen. En prioriterad handlingsplan är verkligen ett bra verktyg.

Jag har gjort en blogglista med datum då jag skall se till att ha publicerat ett visst antal blogginlägg på Groomingonline.se. Jag skall även skriva mer om produkterna där samt skapa fetare landningssidor vad gäller Kategorisidorna.

Det finns alltid mycket att göra inne på en sajt för att förbättra den vad gäller struktur, design samt texter så nog finns det att göra varje vecka med den sajten under hela 2017. Det fina är ju att gillar man en sajt, så är det ju kul att gå in och pilla med den. Det känns liksom inte jobbigt utan ger energi istället. Det är sådana sidor som det är enkelt att behålla sitt fokus på under en längre tid.

Det är annars väldigt enkelt att kasta sig över nästa projekt och nästa projekt på webben, speciellt om man har lite entreprenör i sig. Då vill man ofta vidare hela tiden. Fokus detta året kommer att skapa momentum på ett färre antal webbplatser och det kommer då att bli ett bättre resultat.

Nu fokuserar jag på ett riktigt bra 2017!