Åka till Tällberg: Vi skall ha konferens med jobbet

2 dagar i Tällberg med kollegorna

På torsdag denna vecka skall vi åka till den lilla populära byn Tällberg vid Siljan. Det är jag och kollegorna som skall dit 2 dagar för att träffas, koppla av och ha konferens. Vi har varit där tidigare år, men det är första gången sedan pandemin började.

Tällberg är galet vackert

Det är väldigt fint i den delen av Dalarna och jag har varit där flera gånger redan i år både med bil och med motorcykel. Senast jag var där med min MC var det relativt mycket folk faktiskt och jag gjorde det obligatoriska stoppet vi den kurbitsmålade telefonkiosken vid utsiktsplatsen mitt i byn.

Där träffade jag flera motorcykelåkande farbröder, så vi stod och snackade ett tag. Riktigt mysigt.

vinter i tallberg

Konferens denna gången

Det är som sagt konferens denna gång och det skall faktiskt bli riktigt skönt att åka iväg och se samt göra lite annat. Jag har arbetat mycket under hela året och det har varit mycket när andra har varit sjuka på jobbet.

Jag har klarat mig från sjukdom sedan jag började för 3 år sedan på det arbetet jag är nu (mycket tacksam för det såklart), men det tar extra på krafterna under pandemin. Vi som varit friska har fått hoppa in extra en del och det tar på sinnet och kroppen tillslut. Så det skall bli skönt att göra något annat med kollegorna!

aka till tallberg

Vackra miljöer i Tällberg med omnejd

Det är ju galet vackert runt Siljan och Tällberg är ju känt för att vara en mycket vacker och mysigt plats i Dalarna. Otaliga bilder och foton har tagits uppe i byn och runt om där uppe. Jag själv har fotat en hel del i den delen av landskapet och kommer förmodligen att göra det med MC i sommar igen 🙂

Som sagt: Det skall bli skönt att få komma bort och göra lite annat med kollegorna samt slappna av lite på hotell. Det är ju aldrig fel. Hoppas på 2 fina dagar uppe i vackra Tällberg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *