WordPress: 10 plugins som förbättrar din blogg

I mitt tidigare inlägg berättade jag om några viktiga inställningar att göra efter att ha installerat WordPress, och här är några viktiga plugins som kommer att öka din bloggs prestanda, så varför inte installera det. Det finns flera fina funktioner att få fram tillsammans med WordPress och dess många olika plugins.

Läs mer om Plugins till WordPress.

Akismet : Stoppa spamkommentarer och trackbacks

Ett av de bästa insticksprogrammen för att stoppa spamkommentarer och trackbacks till din blogg. Det är den ultimata automatiska skräppostdödaren. detta är ett av de mest använda plugins just för att hålla din blogg ”ren”.

Google XML Sitemaps

Det skapar automatiskt en sitemap för din blogg som hjälper sökmotorer som Google, Bing, Yahoo och Ask.com att bättre indexera din blogg. Ett måste kan jag tycka.

Wordpress Plugin

All in One SEO

Jag säger alltid att Google älskar WordPress, eftersom det är sökmotorvänligt och All in One SEO-plugin gör WordPress SE-vänligt. Med detta plugin kan du lägga till olika nyckelord, beskrivning och titel till din artikel som hjälper dig att få trafik till din webbplats.

Broken Link Checker

Det här insticksprogrammet övervakar din blogg och letar efter trasiga länkar och meddelar dig om några hittas. Detta är ett riktigt bra plugin för dig som arbetar med din SEO på din blogg.

Plugin för relaterade inlägg

Detta plugin kommer att visa relaterade artiklar i slutet av varje inlägg, det är ett bra sätt att hålla dina läsare att säga på din blogg för mer tid och hjälper också till att visa gamla inlägg.

Popular Posts

Som namnet säger, installera det här insticksprogrammet och det visar automatiskt de populära inläggen. Jag använder de t här på min blogg. Du ser tillägget ute till vänster på sajten.

Slumpmässiga inlägg

För att minska avvisningsfrekvensen brukar vi installera plugin för relaterade inlägg och slumpmässiga inlägg, det visar slumpmässigt artiklar så att dina besökare kan få nytt och fräscht innehåll varje gång de besöker din blogg.

Säkerhetskopiering av WordPress databas : WP-DB-BackUp

Det är mycket viktigt att ta daglig backup av din blogg, varför göra det manuellt om du har ett automatiskt sätt. Här är ett plugin som heter WPDB-backup som automatiskt säkerhetskopierar din bog och skickar den backupfilen till din e-post.

WordPress super cache-plugin

Detta plugin genererar statiska html-filer från din dynamiska WordPress-blogg. När en html-fil har genererats kommer din webbserver att servera den filen i stället för att bearbeta de jämförelsevis tyngre och dyrare WordPress PHP-skripten. I ett nötskal gör det att din blogg laddas snabbt.

Kontaktformulär

Det är ett måste att ha ett professionellt kontaktformulär installerat i din blogg så att dina besökare enkelt kan kontakta dig. Här finns ett plugin för detta som heter Cforms.

Sammanfattning

Detta är 10 av de bästa plugin för WordPress som du kan använda på din blogg för att göra den säker, snabb och användbar både för dina som skapar och för sina besökare som skall vistas inne på din sajt. Du vill ha din sajt så snabb det går, så säker det går och även så användbar som möjligt för dig som skapar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *