Webbplaner för 2017

Vad händer i mitt webbliv under 2017?

Denna bloggen har verkligen inte fått mycket kärlek sedan den startades. Mycket annat har tagit upp min tid vad gäller IRL eller på webben. Jag tänkte här blogga om lite allt möjligt här på sajten, men försöka att ha fokus på vad som skall hända på Internet för min del under de kommande åren.

Lär dig att tjäna pengar hemifrån online

Vår lilla firma

Jag har planer för 2017 och skall försöka att få ner dem här på bloggen under det kommande året. Jag och Stefan Johansson har skaffat oss en lite arsenal av sajter, som har börjat skapa inkomster relativt passivt till vår lilla firma.

Vi arbetar bara med våra projekt när vi hinner i vår annars relativt hektiska vardag. Detta gör ju att firman växer långsamt, men under 2017 kommer jag att göra ett par förändringar och skall ge företaget lite mer fokus. Vi är även noga med att det skall vara kul och roligt att arbeta med firman och är det inte det, så väntar vi på inspiration innan vi sätter igång.

Större fokus på det som redan fungerar

Vi har en del sajter som verkligen har potential att ge bra utdelning och de skall få mer fokus under 2017. Jag är taggad. Det känns inspirerande som tusan faktiskt. Vi har ökat under andra delen av 2016 och omsätter hela tiden mer pengar vilket känns riktigt kul!

Företaget har under det gånga året inte fått speciellt mycket fokus, utan vi har anskaffat sajter och byggt upp en bra plattform, som nu senare delen av 2016 har börjat att generera pengar. Det kommande året skall vi förfina allt och få hela vår arsenal på plats. Det skall bli så kul att se det växa.

Ett av projekten som skall lyftas fram under året är vår blogg om skägg. Där skriver vi såklart om allt som rör skägg och skäggvård. Den har erhållit bra med trafik under 2016 och växer hela tiden. Där skall vi satsa tid även under 2017 och vi kommer att blogga om skägg, skäggprodukter och annat där men även om vår andra sajt i segmentet, som vi varit lite öppna med i år och det är Groomingonline.se som handlar om ”Hudvård för män”.

Eftersom vi redan varit öppna med den sajten, så tänkte jag nämna den här inne. Annars vill man ju många gånger vara lite tystlåten, så man inte skapar med konkurrenter i de olika nischerna man arbetar med. Skägg är egentligen inte sådär jätte hett för affiliates, då det finns betydligt hetare nischer att arbeta med, men vi gillar utmaningen att få det att funka i den nischen.

2017 skall bli vårt år

Rent personligt så tror jag att 2017 kommer absolut bli mitt år på många plan i livet. Rent företagsmässigt tror jag att vi kommer att minst trippla omsättningen under 2017. Den får självklart gärna stiga ännu mer och om allt går som jag tänkt mig, så kommer senare delen av 2017 att ge bra med pengar in i vår lilla firma.

Jag skall göra min bit i allt vad gäller Internetmarknadsföring i företaget. Det skall bli riktigt roligt och jag har redan satt igång med en högre växel.

Fokus på det som redan fungerar är viktigt och det finns stort utrymme att växa med alla de sajter vi har som är tänkta att skapa inkomster. Det känns riktigt spännande och inspirerande måste jag säga!

Idag är det julafton och jag passar på att önska dig en god jul! Hoppas du får en fin dag!

Kram till dig! Vi hörs igen!