Uppdatering 5: Gasat igång 2:a månadens bloggposter

Jag gasar vidare med bloggutmaningen in i månad 2 av 5

Nu har jag bloggat i 5 veckor och det betyder att jag har skapat en helt massa blogginlägg den senaste tiden. Jag har ju såklart skrivit mycket längre på webben än dessa 5 veckor, men det är 5:e veckan på min numera lite halvkända bloggutmaning 500, som menas och skall presentera i detta blogginlägget.

Här läser du mer om bloggutmaningen och hur den startade.

Hur går det nu då?

Det har hittills gått bra måste jag säga. Jag rivstartade ju verkligen och har hela tiden legat före tidstabellen vad gäller publicerade blogginlägg på denna galna utmaning. Idag ligger jag ca 6 dagar före schemat tror jag om jag inte räknat fel. Vilket känns bra!

Det är slitsamt att producera och publicera så här mycket innehåll, det skall jag absolut vara ärlig och erkänna, men det är även väldigt bra både för tålamodet, sinnet och min kreativitet. Jag ser fram emot att fortsätta denna utmaning tills jag är i mål och det skall bli spännande att se vart allt tar vägen.

Jag tycker jag redan har blivit bättre på att skapa innehåll och det är enklare att hitta på tankar och ideér vad jag ska skriva och få ner detta på pränt. Inte lika skraj att trycka på publicera knappen längre 🙂

bloggutmaning 5

Hur tar jag mig vidare?

Jag har skrivit massor med bloggposter här inne på PetterHedman.se månaden som gick och har fortsatt med det, men jag skall sikta in mig på Dalarna.nu samt ett par andra sajter den kommande månaden är tanken. Det kommer bli spännande att se hur jag går vidare med skapandet på de bloggarna och jag ska se till att sätta en plan för kommande vecka och månad.

Målen behöver ju ner på pränt samt sättas in i en handlingsplan för att det skall bli något av dem tänker jag så det skall jag göra. Jag har en grovskiss, som får stå som modell tror jag för detta.

Tryter kraften – Eller är det lugnt?

Jag är lite mattad mellan varven måste jag säga. Det övriga livet tar på mig vad gäller arbete och annat, så jag har varit lite sliten en vecka eller så, men jag skall absolut se till att genomföra min utmaning på bästa sätt. Även skapandet tar ju på krafterna. En dag i taget och en bloggpost i taget är modellen.

Det är ingen sprint. Det är ett maraton och man behöver då ha en mera jämn takt än under ett sprintlopp. Lagom fart och samma fart hela tiden är en bra måttstock för skapandet tror jag. Inte gasa järnet hela tiden, då knäcker man sig lätt. Man får se det som med SEO. SEO är ett maraton och ingen sprint.

Uppdatering 5

Hur ser denna månad ut?

Denna månad skall jag bredda mitt skapande som sagt till flera sajter. Jag tror det blir fokus på 3 olika sajter och det ska skapas ca 100 bloggposter under december månad allt som allt om jag ska ligga i fas. Och det har jag tänkt såklart. Bara att ”gäsa gäsa”, som Ingemar Johansson på Småstadsliv skulle ha sagt 🙂

Har trafiken ökat?

Trafiken har absolut ökat och i ett kommande inlägg ska jag visa på mera siffror vad gäller trafiken. På min personliga blogg, denna sajten, har jag ännu inga annonser eller andra erbjudanden, så fnns inga inkomster att presentera än så länge här inne.

Ha det bäst tills vi hörs igen och följ gärna min bloggutmaning eller ännu bättre, börja skapa massa mer innehåll på dina egna sajter eller bloggar! Hör av dig i kommentarerna om hur du själv gör för att skapa så mycket kvalitativt innehåll du bara kan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *