Uppdatering 2: Nu har jag bloggat skarpt 14 dagar

Skarpladdat bloggande i 2 veckor nu

Jag har bloggat i ca 10 år på olika ställen och med olika syften, men nu har jag bloggat vad gäller min utmaning, som går ut på att skapa 500 bloggposter under 5 månader i 2 veckor idag. Det går bra och jag har stor tillit till att jag kommer att kunna gå i mål med min utmaning med flaggan i topp! Allt kan ju hända, men farten hittills på skapandet har legat en bra bit över vad jag behöver prestera för att landa på 500 publicerade inlägg på de 5 månaderna jag har satt upp som mål. Nu är det 75/500 vad gäller skapade blogginlägg.

Här ser du uppdatering 1, om du vill se hur starten gick.

Syftet med utmaningen

Syftet är ju att se om jag kan skapa så pass mycket innehåll som jag har tänkt under dessa 5 månader av bloggande. Jag har ju under många år skapat innehåll åt andra på webben med framgång. Deras innehåll rankar efter flera år fortfarande i toppen av Google sökresultat och det är så häftigt kan jag tycka. Väldigt bra för deras affärer också såklart. Framgångsrik marknadsföring år efter år på sina sökord hos Google.

Bloggutmaning 2

Skapa en framgångsrik blogg du också

Syftet är även att skapa mig själv en framgångsrik blogg, där jag kan dela med mig och inspirera andra att starta sin egen blogg och se till att göra den framgångsrik. Jag hoppas verkligen det är några som kommer att ta till sig tipsen, för dessa kan göra att du själv kan lyfta med en sajt/blogg/webbplats i framtiden med rätt målsättning och tålamod. Det går bara man har tålamodet att fortsätta även när man tycker att inget händer och man står still och trampar.

Kan jag. Så kan du!

Hur går det?

Det går enligt planera med utmaningen och jag ligger långt framför det antal bloggposter som jag behöver skapa varje dag för att kunna komma i mål på ett bra sätt med bloggutmaningen. Detta har medfört att jag kommer att kunna antingen ta det lugnt på slutet, sänka tempot eller skapa fler blogginlägg än tanken var till att börja med. Jag tror att det blir fler inlägg än 500 tillslut faktiskt. Vi får se vart det landar. Det beror ju på andra saker i livet.

Syftet är även att skapa mig en liten artikelbyrå, där jag kommer att sälja artiklar till andra inom bland annat SEO- och affiliate nischen i Sverige eller utomlands också för den delen. Vi får se vart det landar, men det är ett av målen med min utmaning också. Att jag skall bli känd som en leverantör av artiklar och annat innehåll till kunder runt om i landet. Det samt bygga mina egna sajter att synas mer på Google.se.

Hur fortsätter jag?

Jag skapar som sagt innehåll varje dag både här inne på bloggen, men även på andra sajter jag äger, som skall växa innehållsmässigt under dessa 5 månader. Min webbplats om Dalarna, skall absolut få nytt innehåll under dessa månader och jag har för avsikt att bli nummer 2 i Dalarna vad gäller att synas med bra, informativt innehåll om vårt älskade landskap. Tätt bakom Visitdalarna.se som är en gigantisk spelare i den nischen.

Uppdatering 2

Jag fortsätter som planerat

Jag kommer som du redan förstått att fortsätta med min bloggutmaning och arbeta framåt vad gäller sökoptimerat innehåll, skapat både för dig som besökare och med Google i bakgrunden. SEO är mitt intresse och det är ett fantastiskt sätt att skapa sig en plats på webben och i sökmotorerna.

Hoppas du hänger på utmaningen och kanske får inspiration själv att skapa mer informativt, bra och välformulerat innehåll på Internet, som är tänkt att skapa dig framgång med dina egna webbplatser under många år framöver. Häng på och kört hårt, så höres vi snart igen!

Kommande blogginlägg – Vad händer?

I kommande inlägg kommer jag att visa hur denna webbplats har växt under utmaningen med bilder och statistik. Jag skall ge det lite tid bara, så att man tydligt kan se vad innehållsskapande med hög hastighet kan göra för en blogg, som under fler år helt legat i träda.

Google skall bara hinna att lyfta inläggen till lite högre höjder. Man lär även vänta lite för att kunna dra några slutsatser om hur det egentligen går med denna satsning. Följ som sagt gärna med på resan både här och med nytt innehåll på dina egna bloggar!