Tips på arbete hemma: Jobb du kan göra hemifrån

Arbeten du kan sköta från ditt hem

Det finns en mängd arbeten du kan göra från ditt eget hem. Du behöver inget kontor, ingen chef eller åka någonstans för att tjäna dina pengar. I denna artikel skall jag visa på 25 stycken arbeten du kan skapa och göra hemma.

I den stora guiden om att tjäna pengar hemifrån, går jag mer igenom hur du kan skapa dig ett företag hemma och vilket mindset du skall använda dig av. I denna artikel visar jag snabbt på vilka olika jobb det finns som du kan sköta hemifrån och hur du kan skapa dig en ny tillvaro. Lite mera snabbt och enkelt om du förstår.

Arbeten du kan göra hemifrån

Aktier

– Handla med aktier. Detta kräver såklart kunskaper som allt annat, men det är absolut genomförbart att börja handla med aktier och detta kan du såklart göra hemifrån.

Valutahandel

– Handla med valutor. Att köpa och sälja valutor har länge varit ett sätt för många att arbeta hemma. Det kräver kunskaper och det kräver eget kapital eller andras pengar för att det skall vara genomförbart.

tips arbete hemma

Arbeta med affiliatemarknadsföring

– Sälj andras produkter och tjänster på Internet. Detta är ett av de största sätten för många runt jorden att tjäna pengar hemifrån. Du driver trafik till din sajt/blogg/webbplats eller annat medium och tjänar en kommission varje gång någon köper produkter hos en leverantör via dina länkar. Relativt enkelt att komma igång med.

Bli skribent / journalist på nätet

– Att bli en reporter/journalist eller skribent på nätet är ett alldeles utmärkt sätt att skapa sig en inkomst hemma. Många skriver för olika webbplatser och de gör det hemifrån. Du behöver enbart kunskaper om de ämnen du skall skriva om och ett språk som passar sig i skrift.

Arbeta med fonder – Handla med fonder

– Att arbeta med fonder kräver viss kunskap och det behövs kapital för att detta skall fungera som ett arbete hemma. Jag har bekanta på nätet som handlar både med aktier och fonder dagligen för att tjäna pengar hemifrån.

Bli en Youtuber

– Man kan absolut börja i liten skala på Youtube och sedan växa till att bli en professionell Youtuber. Man kan tjäna pengar via samarbeten, via annonser och via affiliatemarknadsföring. Man kan även skapa trafik till sina andra kanaler på webben med hjälp av Youtube.

Översättare

– Översätt texter och annat på webben. Jag har en bekant som länge arbetade med översättningar av olika slag när han bodde utomlands. Är man flerspråkig så är detta ett bra alternativ för att skapa sig en inkomst och du kan enkelt göra detta hemma.

Bli en webbutvecklare

– Kräver vissa kunskaper såklart, men det gör egentligen alla arbeten numera. Speciellt om du skall göra dem hemifrån. En släkting till mig har arbetat som webbutvecklare länge och har i långa perioder gjort det hemma.

arbete hemma tips

SEO-Specialist

– Kräver kunskap och erfarenhet. Du behöver följa med i vad som är bra SEO samt Googles uppdateringar men det är ju fullt möjligt att arbeta med SEO hemifrån. Jag har själv gjort det i perioder. Både som frilans och på egna sajter.

Instagram

– Promota andras eller egna produkter och tjänster på Instagram. Har bekanta som har skapat sig en inkomst från Instagram och deras konton växer hela tiden för att de blir mer och mer populära.

Facebook

– Annonsering/grupper/promota saker och tjänster. Det finns som du säkert vet många möjligheter på Facebook för att skapa sig en inkomst hemma och många tar nu denna chansen.

Podcasta

– Detta har verkligen blivit stort sedan ett par år tillbaka. Man driver podcasts inom olika ämnen och får sponsorer eller betalt på andra sätt och detta kan du ju absolut göra hemifrån.

Bli en bloggare

– Min favorit. Kräver kraft och engagemang, men det gör allt egentligen som finns med på denna lstan. Det tar tid att skapa sig en framgångsrik blogg, men det är fullt möjligt. Du behöver inte ha så stora förkunskaper utan det viktiga är att du kommer igång och börjar. Detta gäller även för de andra sakerna på denna lista.

Sälja bilder och foton

– Många säljer sina verk online. Är du duktig på att ta bilder, så finns det många ställen på webben där du kan sälja dina bilder.

Sälja kurser eller utbildningar på Internet

– Detta kan verkligen vara något för dig med rätta kunskaperna. Du paketerar dina kunskaper snyggt i en kurs och sedan säljer du den på Internet. Jag har bekanta på webben som länge har sålt sina utbildningar digitalt och tjänar pengar på detta hemifrån.

Starta egen e-handel

– Nätbutik har länge varit en bra väg att ta på Internet. Jag hade själv ehandel, en liten närbutik, när jag hade kryddfirma för många år sedan. Den gick inte så bra som man ville såklart, men det var absolut folk som köpte kryddorna på webben. Numera är det så mycket enklare att driva ehandel, så det är absolut ett bra alternativ för att arbeta hemma. Du kan ju bygga den så att du inte ens behöver ha eget lager.

Hyr ut din bostad, hela elle delar av

– Klassiskt sätt att skapa en ny inkomst. På detta sättet kan du skapa dig en inkomst voa ditt hem. Det är ju mera ditt hem som arbetar åt dig när du hyr ut hemmet, men du förstår vad jag menar.

Hyr ut dina prylar

– Finns grupper på tex Facebook där du kan hyra ut dina saker. Detta är en väg till att tjäna pengar hemifrån. Man kanske inte kan leva på det, men det kan absolut bli en extra inkomst.

Sälja prylar på Blocket eller Tradera

– Numera klassiskt sätt att skapa inkomst på nätet. Du kan sälja som privatperson eller skapa små egna butiker inne på båda dessa plattformar. Många tjänar riktigt bra med pengar via båda dessa sajter och jag har själv sålt en del saker både på Tradera och Blocket.

Genomföra betalda undersökningar

– Enkelt pyssel från hemmet. Du får inte så mycket betalt för varje undersökning du genomför, men det går att skapa sig en liten inkomst via detta enkla sätt att arbeta på Internet. Jag har gjort undersökningar på Internet under ett par år och det har gett mig lite här och lite där. Väldigt enkelt arbete absolut!

Testa fysiska produkter

– Du får hem produkter som du gör tester på och med. Många testar saker och tjänster hemifrån och får antingen betalt eller får behålla sakerna, som de testar. Går säkert att skapa upp så du kan få en mindre inkomst via denna form av hemmajobb.

Testa webbplatser och programvaror

– Du gör allt online enkelt från ditt hem. Detta sätt är relativt stort utomlands på engelskspråkiga sajter och med engelska mjukvaror. Du kan absolut göra dig en inkomst genom denna form av tester.

jobbtips hemma

Läsa in ljudböcker

– Måste ha bra röst kan jag tycka. Eller rättare sagt. Du behöver ha en röst som är efterfrågad. Det finns dock folk som läser upp böcker på Youtube, inte ljudbok, men de läser upp böcker på Youtube och tjäna pengar via annonsering. Ljudböcker är verkligen här för att stanna, så det kan absolut vara ett bra alterbativ för rätt person!

Arbeta som Chattoperatör

– Detta alternativ har seglat upp de senaste åren. Du sköter detta arbete från hemmet och du svarar på frågor, hjälper till med kundservice och andra små enklare uppgifter och detta kan du ju göra hemifrån.

Denna artikel är inspirerad av Max Hanni och hans artikel: https://maxhanni.se/jobba-hemifran/

Arbeta hemma

Detta är några av alla de sätt som du kan använda dig av för att arbeta hemifrån och skapa dig en inkomst från hemmet. Idag behöver du egentligen inte gå till ett tråkigt arbete om du inte vill, utan det finns vägar att skapa sig en lön på från hemmet.

Man behöver bara se utanför boxen och ha lite jäklar anamma för att sätta igång. Alla dessa arbeten kan du göra utan stor kunskap. Du kan bygga på din kunskapsbas med tiden och ta dig an svårare uppgifter inom alla de områden jag har visat på här ovan.

2 reaktioner på “Tips på arbete hemma: Jobb du kan göra hemifrån

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *