Tips för att Hantera Kaxiga Män

Känner du igen dig i situationen där du träffar en annan man som försöker dominera med kraft, energi, kaxighet och spända muskler?

Bli Den Lille Mannen som Sätter Stora Tuffingar på Plats!

Det kan vara rätt irriterande att möta någon som genom tyst skrämseltaktik försöker sätta dig på plats. Här kommer ett tips som fungerar, baserat på mina egna erfarenheter:

Steg-för-steg: Så Sätter du de Stora Tuffingarna på Plats

  1. Gå fram mot mannen: Ta några bestämda steg framåt och ställ dig lite för nära. Självförtroende är nyckeln här.
  2. Puta snabbt med läpparna: Tänk dig Morran från ”Morran & Tobias”. Ja, du vet precis hur det ska se ut!
  3. Leverera repliken: Se lite över din egen axel och säg med en flirtig ton: ”Gud vad snygg, stor och stark du ser ut där, din lilla läckerbit 🙂”.

lillen bestammer over tuffing

Det är något magiskt med denna approach. Det tar verkligen udden av de flestas kaxighet. Jag har själv testat detta flera gånger och trots att jag inte är känd för att vara stor och tuff, har det fungerat varje gång.

Varför Funkar Detta?

När du gör detta skiftar du dynamiken totalt. Den andra mannen väntar sig tyst motstånd eller tillbakadragande, men istället möts han av en oväntad komplimang och ett flirtigt beteende. Detta förvirrar och desarmerar hans kaxighet.

Lycka till!

Nästa gång du möter en kaxig man, testa detta tips. Det kommer med all sannolikhet funka för dig också. Bli den lille mannen som sätter de stora tuffingarna på plats under 10 sekunder, utan att göra något mer än att härma Morran en kort sekund.

Kram Världen 😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *