Sommaren 2021 var full av fina upplevelser

Sommaren som gick, 2021, har varit full av fina upplevelser för min och familjens del. Vi har spenderat året och speciellt sommaren i Dalarna, då som alla vet, Covid 19 fortfarande gör att man ju helst inte skall resa utomlands eller träffa så mycket annat folk där man befinner sig. Vi har sett till att göra det bästa av situationen även denna sommar och har sett till att uppleva många fina sevärdheter i Dalarna.

Upptäcka närområdet

Fastän vi bott här i nästan hela vårt liv, så finns det mycket som är osett för vår del och mycket fint att upptäcka och uppleva i Dalarna. Man blir ju nästan alltid lite hemmablind oavsett vart man bor och vi är inget undantag här.

Falun sommarbild

Leva mer lokalt

Kommer man väl igång och upplever samt förutsätter sig att man skall se och leva mer lokalt, så är ju Dalarna ett perfekt ställe att göra detta på och man får på köpet en roliga och mer händelserik vardag. Win Win helt klart för min egen del. Material samlas in till min sajt om Dalarna och vi får en massa saker gjorda i närheten här i länet. Många som lever lokalt arbetar även hemma och tjänar pengar hemifrån.

Lokalt har många fördelar

Jag har bara positiva saker att säga om att leva mer lokalt. Det finns många fördelar och vi har tänkt att fortsätta på den vägen även efter det att man öppnar upp världen och resandet blir mera normalt igen. Lev lokalt och upptäck mer i vardagen är fantastiskt på många sätt och det finns så många fördelar med denna typen av upplevelser och mindre resor i länet tycker jag.

Hoppas du själv upptäcker och lever lokalt i ditt eget liv och ser till att fylla din vardag med små fina upplevelser och spännande äventyr. Bor du i Dalarna är det ju enkelt! Här finns ju nästan allt man kan tänka sig!