Sökordsverktyg: Hitta bästa sökord för din blogg

14 otroliga verktyg för sökordsletande som du inte får missa!

Du kanske undrar exakt hur nyckelordsforskning fungerar, eller hur? Folk frågar ofta hur man gör nyckelordsforskning? Speciellt nu, eftersom sökmotorn har mycket hårda tävlingar för varje nyckelord.

Det finns ingen raketvetenskap för att förstå ett fenomen som, kunskap kommer från att forska och spendera tid på det för att hitta ett eller flera sätt. Sökordsforskning är en av de svåra sakerna att göra, precis som att tänka på den perfekta titeln för innehållet, eller hur? Men att ha en ordentlig sökordsforskning är vad du behöver för att bli en proffsbloggare.

Hur som helst, idag är mitt fokus att låta dig känna till de bästa sökordsforskningsverktygen genom vilka du enkelt kan öka dina besökare.

Så låt oss få till bra marknadsföring, ska vi?

Du har en blogg och du har arbetat med den under lång tid, eller hur? Men vad händer … om din blogg inte har tillräckligt med besökare eller inte har setts av de människor som verkligen menar det? Även om den information du har delat i dina artiklar är mycket nödvändig och aldrig har delats tidigare. Trots det hade du misslyckats med att tjäna en enda krona på din ansträngning. Vet du vad som är orsaken till detta?

Sokordsverktygen

Vet du inte varför?

Här är… du är bra med allt men du saknar en viktig del här och den delen är sökordsletning. Låt mig berätta varför … Ta ett exempel på dig själv.

Du behöver ”chokladrecept” för att laga mat, okej? Vad händer nu …? Naturligtvis kommer du säkert att söka det via sökmotorn genom att sätta in termen ”chokladrecept”. Vet du vad denna term är för sökmotor? Låt mig berätta detta, den termen kallas ”nyckelord” för sökmotorn. Med hjälp av nyckelord söker sökmotorerna genom sin databas och visar dig relevanta resultat för varje nyckelord.

Sökord för att hitta det som de söker

Oavsett vilket inlägg du har skrivit spelar det ingen roll hur värdigt det är. Om du inte har nyckelord i ditt inlägg gör du ingenting annat än slösar bort din tid. Google kan inte hitta ditt inlägg på grund av brist på nyckelord och relevans. Om det finns en sak att lära sig så är det hur man forskar om nyckelord på rätt sätt.

Många av er vill ha hundratals och tusentals organiska besökare från sökmotorn, eller hur? Ah, varje bloggare önskar det, låter det som det?

Long tail är guld värd

Visste du att mer än 70 % av människor numera använder long tail keywords? Precis som, vi använder ofta Long tail sökord för korrekt resultat så besökarna också. Om du är seriös med ditt företag än framgång är inte långt ifrån dig. Håll hakan uppe och försök alltid att använda long tail keywords i ditt inlägg för att få fler köpare.

Hitta rätt sökord för din blogg

Vad…? Om du inte vet vad long tail keywords är och hur du hittar det. Var inte orolig, jag kommer att visa några extra skivtips med dig i mina kommande inlägg. Från där du kommer att kommer att veta hur man hittar long tail keywords och hur man använder inom ditt inlägg för att få 100% extra besökare från sökmotor. Det kommer att vara den bästa praktiken för dig att få några extra nuggets.

Men som jag sa tidigare i mitt inlägg idag är mitt huvudfokus, sökordsverktyg. Jag vet att du också söker efter dessa verktyg. Så jag vill inte att du ska vänta mer. Verktygen som jag kommer att dela med dig kommer definitivt att öka din verksamhet och hjälpa dig att tjäna mer pengar.

Nyckelordsverktygen

Lista över 14 bästa sökordordsverktyg:

Det som är viktigast att inse här är nyckelord. Har du någonsin funderat på hur du kan hitta nyckelord med låg konkurrenskraft och få ditt innehåll rankat på Googles förstasida? Här är en lista över sökordsverktyg genom vilka du enkelt kan hitta det:

Google Adwords Keyword Tool:

Google Ads är ett av de mest populära och framgångsrika sökordsforskningsverktygen bland andra. Även om det här verktyget är gratis att använda för varje bloggare är dock noggrannheten hos det här verktyget berömvärd. Detta verktyg har med åren blivit lite trubbigt, men fungerar absolut fortfarande. Du kan använda det tillsammans med Search Console och på det sättet få fram dina bästa sökord.

Hubspot SEO Keyword Tool:

Hubspot keyword tool är inte bara ett sökordsforskningsverktyg för att mäta volym och konkurrens för varje sökord. Det hjälper dig också att öka din sökmotorranking genom att visa hur mycket ditt önskade nyckelord rankas i topp 10-positionen i sökmotorn.

Market Samurai:

Om du inte använder market samurai keyword research tool innan så prova det en gång och jag är säker på att du kommer att bli förvånad över att se resultatet av denna produkt. Dessutom är det här verktyget inte bara för sökordsforskning utan det finns mycket mer i det. Genom det kan du enkelt spåra alla rankningar av varje länk över alla större sökmotorer.

Long Tail Pro:

Som jag nämnde i inlägget också, är detta verktyg vad du behövde för att växa ditt företag och utöka din blogg räckvidd till 100% mer med unika besökare. Så vad väntar du på? Ge det ett försök och öka din sökmotorranking. Är du inte säker?

Effektivt bloggande

Spy Fu:

Spy Fu keyword research, förstahandsvalet för alla bloggare. Om du är seriös med din verksamhet och vill tjäna några jordnötter på din ansträngning så kan du inte hitta något bättre verktyg än Spy Fu. Du kan spionera dina konkurrenters nyckelord och trafiken som kommer från dem. Dessutom kan du genom det här verktyget hitta ”lönsamma” nyckelord som du saknar ännu.

Keyword Spy:

Genom det här verktyget kan du ta reda på hur mycket din konkurrent betalar för att rankas för ett visst nyckelord. Även om detta verktyg är särskilt avsett för PPC-annonsörer (Pay Per Click). Men det visar också hur konkurrenskraftigt det här sökordet är för att rankas och visar volymen för varje sökord.

Seomoz Keyword Difficulty Tool:

Gör din sökordsforskning mer lönsam för dig. Vet du hur? SEOmoz är inte bara ett verktyg för att mäta nyckelordet och hitta volymen och svårigheten för varje nyckelord. Det går dock ett steg längre för dig och visar dig de tio mest rankade sidorna med deras sid- och domänauktoritet för varje sökord.

BING Keyword Research Tool:

Genom Bing ads intelligence kan du enkelt utöka din sökordsforskning. Du behöver inte betala ett öre för att använda den här tjänsten. Det är ett mycket bra verktyg för nybörjare.

SEO Powersuite:

Använd avancerade sökordsforskningsverktyg med SEO powersuite. Den analyserar varje nyckelord och visar dig hur mycket trafik som kommer från varje nyckelord och svårigheten för varje nyckelord också. Dessutom kan du också granska din webbplats gratis genom det här verktyget och öka din SEO genom att spåra dina konkurrenters backlink. Med enkla ord är det en ”ALL IN ONE”-produkt för bloggare. Jag har använt det här verktyget länge och resultaten är mycket häpnadsväckande för mig.

Blogg marknadsforing

Authority Labs:

Authority Labs är inte särskilt populärt för att undersöka nyckelord. Medan det här verktyget är populärt för att göra det enkelt för dig genom att visa var ditt nyckelord ligger i sökmotorn. Du kan också spåra dina konkurrenters webbplatsnyckelord och spåra deras position också. Det bästa du har att veta om Authority Lab är att det sparar din dyrbara tid och skickar dig en vecko- eller månadsrapport om din webbplats eller nyckelord.

Traffic Travis:

Trafik Travis är också ett komplett paket med alla typer av verktyg som krävs för bloggare för att få en topplacering i sökmotorn eller för att öka trafiken. Det här verktyget hjälper dig att hitta det perfekta nyckelordet för ditt företag. Genom Traffic Travis kan du dessutom optimera din on page SEO plus, spåra dina konkurrenters backlink och hitta sidrankning och trafikrankning på dina konkurrenters webbplats.

Word Tracker:

Generera tusentals nyckelordsrapporter nu med Word Tracker, för varje nyckelord utan att slösa tid. Det här verktyget är mest känt för sökordsforskning. Du kan också hitta relevanta resultat för varje nyckelord genom detta verktyg. Det är en välsignelse i förklädnad för bloggare. Om du fortfarande sitter på staketet och inte bestämmer dig för att prova det ännu så slösar du bort din tid genom att skriva långa inlägg.

Hit tail:

Hit tail är en av de mest underbara uppfinningarna för att undersöka nyckelord. Det bästa med hit tail är att den föreslår dig de mest lönsamma och konkurrenssvaga nyckelorden. Genom att använda Hit tail kan du enkelt förbättra din ranking i sökmotorn och dessutom kommer din söktrafik också att få en omedelbar ökning.

SEMRush:

Har du någonsin hört talas om SEMRush? Kanske har du hört det förut. Men vet du vad? Det är ett hemligt vapen för framgångsrika bloggare som redan har fått miljontals trafik och fortfarande får trafik bara genom att använda SEMRush. Den här produkten är en välsignelse i förklädnad för bloggare och den är mycket lätt att använda. Du behöver ingen erfarenhet för att använda den, du behöver bara lägga in ditt önskade nyckelord och hitta nyckelord med låg konkurrens.

Ahrefs:

Ahrefs är en bjässe inom Sökmotoroptimering vad gäller att hitta länkar och få koll på vilka sökord som du skall se till att ranka för. Du ser snabbt och enkelt alla sökord som dina konkurrenter rankar för och du kan verkligen få fram bra data för att driva din blogg och webbplats mot nya höjder med hjälp av Ahrefs.

Slutsats sökordsverktyg:

Kortfattat är de ovan nämnda sökordsforskningsverktygen mycket viktiga att använda. Men det viktigaste och mest anmärkningsvärda är att gratis verktyg online ibland inte är särskilt effektiva för företag. Om du är seriös med ditt företag måste du prova något av de (premium) verktyg en gång, som nämns ovan.

Kan du tro att en enda krona som kostar dig idag kommer att ge dig miljontals kronor imorgon? Men om du är nybörjare och inte har tillräckligt med erfarenhet så är det bättre för dig att gå med gratis verktyg för sökordsletning.

Vilka verktyg använder du för att hitta sökord idag? Har du någonsin provat något av de verktyg för att hitta rätt nyckelord som nämns ovan? Dela dina erfarenheter med oss i kommentarerna!