Skapade en sajt om Dalarna

Jag har startat en hemsida om Dalarna. Den är i skrivande stund ca 1.5 år gammal, men under 2021 så har jag ökat på takten vad gäller inlägg och även fördjupat mig i vårt underbart vackra landskap. Jag är själv egentligen inte från Dalarna, men är boende här sedan ca 30 år tillbaka. Ett som är säkert är att jag numera älskar Dalarna och det är delvis därför jag har skapat en sajt om vårt spännande landskap.

Du hittar sajten här: Dalarna.nu 

Skriva om Dalarna.nu framöver

Jag tänkte jag skulle skriva om arbetet med den sajten här inne framöver. Det är väldigt kul att se dalasajten växa fram och den har tagit ansenliga positioner hos Google redan måste jag säga. Besöksantalet var högt i somras, när alla turister var här och besökte området runt Siljan och andra platser i Dalarna. Sökandet vad gäller dala relaterade saker exploderar under sommarmånaderna.

Tallberg Dalarna

Kul att skapa

Det är kul att skapa på webben och passionen är många gånger en drivande kraft. Jag är lite störd, så jag ser alltid en sajt i varje företeelse tror jag 🙂 Lite därför jag skapade sajten om Dalarna, fast det är ett gigantiskt projekt egentligen om man vill göra det på ett bra sätt och ordentligt. Men väldigt kul! Så skoj att åka runt och fotografera alla vackra platser själv, så att det blir egna unika bilder på sajten!

Jag kommer fortsätta att lägga ut artiklar om Dalarna samt själv uppleva detta fantastiska landskap på riktigt! Det är vykortsvackert på så många platser här, så det är inte sant! Kom gärna hit till Dalarna och upplev allt det bästa av Sverige själv!