Skaffa en kontorsplats under 2017 för min lilla firma

2017 skall jag ordna en kontorsplats för min lilla verksamhet

Jag skall se till att jag har ett eget liten krypin för mig och min dator under detta året. Det är viktigt att lämna hemmet när man arbetar kan jag känna och jag vet hur lätt det är att arbetar man hemma med sina projekt så är det lätt att det blir annat gjort i hemmet istället för att arbeta vidare med projekten.

Läs om du själv kan tjäna pengar via datorn: Tjäna pengar hemifrån online

Det finurliga är ju även att när man sedan är klar med sina timmar vid sin kontorsplats, så är man ledig hemma och det blir alla glada av. Win Win liksom! Jag har använt biblioteket i Falun för min skrivtid många gånger och kan absolut rekommendera detta. Vill du starta egen blogg och arbeta med Internet, så kan du göra det via mitt inlägg om hur du kan starta egen blogg.

Egen kontorsplats

En variant kan ju vara att man åker ner till biblioteket i Falun och sätter sig en stund där för att få lite egentid för projekten. Det skulle kunna fungera. Egentligen skulle jag vilja ha en egen plats i ett litet kontorshotell eller så, men vi får se hur detta utvecklar sig under 2017. Klart är i vart all att jag skall ta mig hemifrån för att skapa och sedan inte arbeta hemma när jag väl är där där. Bäst för alla och jag kommer få mycket mera gjort.

Jag har en avlägsen bekant som gjorde samma sak vad gäller att skaffa ett litet kontorskrypin och han mångdubblade sin effektivitet. Samt hade mycket bättre tid hemmavid efter det att han skapat klart. Jag skall göra detsamma.

Många roliga projekt

Jag har ett flertal egna webbprojekt som jag skall sjösätta ordentligt detta året är det tänkt samt jag och Stefan Johansson har ett par intressanta webbplatser, som bara väntar på att få mer tid. Vi kan verkligen vässa till allt samt skapa mera synlighet och på det sättet öka inkomsterna.

Mitt mål är att öka inkomsterna 5 ggr detta året och jag tror att det är fullt möjligt med hjälp av en egen kontorsplats där jag kan ge fullt fokus samt fullt fokus när man väl sitter där och arbetar. Du kan läsa om mina mål här.

Ett av projekten som skall få extra omtanke i år är tex Tjäna pengar hemifrån. Den sajten ser inte mycket ut för världen, men det klickas på annonser och skapar försäljningar på den redan innan vi satt igång med den, så den kommer att lyfta när den får mera kärlek.

Egentligen går ju den sajten tvärt emot att jag skall skall skaffa mig en egen kontorsplats, men det får vara så denna gången. Sajten fungerar och jag tycker det är roligt att skriva på den, vilket gör att det blir enklare att lyfta den inkomstmässigt.

Nu skall jag ut i vintersolen och umgås med barnen. Vi hörs och syns säkert igen!