Nytt år – Nya möjligheter – Mot 2022 med stormsteg!

2022 är strax här – Vad ser du fram emot?

2021 är strax slut och vi kan summera ett år och gå mot ett nytt år med goda förhoppningar om något bättre. Även om man har det bra nu, så behöver man ha lite mål och mening att satsa mot och jag hoppas att ditt 2022 blir ett kanonår! Att du kan hitta mer mening i livet och att du får må så bra det bara går!

Jag skall själv göra det jag kan för att skapa ett fint 2022! Häng på du också och gör 2022 till ditt bästa år!

2021 – Hur var det egentligen?

Det har varit ett turbulent år på många vis, men även ett bra år för oss i Sverige kan man säga. Vi har absolut våra problem här på hemmaplan, men man kan ändå skatta sig lycklig många gånger för att vi bor här i Svedala i norra delen av Europa. Det är sjukt mycket sämre levnadssituationer på andra håll i världen.

2022 nytt ar

Pandemin ligger som en blöt filt över oss

Att skriva om 2021 utan att nämna pandemin känns absolut fel på många sätt. Covid 19 pandemin har dominerat på alldeles för många sätt och jag vill skicka en tanke till alla som varit sjuka i denna sjukdomen på något sätt. Vissa av oss finns inte bland oss längre tyvärr. En kram till alla som drabbats av pandemin rent kroppsligt och sjukdomsmässigt på något plan.

Jag hoppas att alla får vara så friska det kommande året, att covid 19 muterar ihjäl sig självt och att regeringen släpper på sina restriktioner i sinom tid, så att vi kan ha ett fritt och friskt samhälle på många plan. Alla vill ju må bra och ha ett skönt liv såklart. Hoppas vi går mot ljusare tider även vad gäller pandemin och allt annat!

2022 kan bli spännande på många sätt

Ett nytt år ger ju kraft och energi att vända blad och ta nya tag kan man säga. Det är egentligen ingen skillnad, men man kan använda ett nytt år för att sparka igång något projekt eller ge sig själv en ny chans oavsett vad det månne vara. Ta chansen och gör det kommande året till ditt bästa år på något eller flera plan! Det är du värd! Det är dags nu! Din tur nu!

Hoppas du kan hitta din egen drivkraft ifall du inte har fart på den just nu. Det kan du absolut se till att starta upp på många sätt och gå efter din passion är ett säkert sätt att skapa mervärde och ge dig själv inspiration samt kanske någon annan som kommer igång när de ser dig eller hör dig köra på lite extra!

Allt ger ringar på vattnet och jag hoppas att du själv sätter igång att skapa och göra det du vill mer det kommande året och att du hittar startknappen så snart du bara kan och gasar på med dig och ditt liv på bästa sätt!

nytt ar 2022

Min egen förhoppning om 2020

Jag hoppas ju såklart som alla andra att man får vara frisk, att pandemin självdör och att alla man träffar får ha hälsan och pengarna i behåll! Man vill ju sin nästa gott och jag skulle vilja att 2022 blir ett kanonår för oss alla! Både för dig, mig och alla andra!

För egen del, så hoppas jag på att jag kan frigöra mig lite mer vad gäller flera aspekter i mitt liv. Få vara lite mera flytande och göra mer som jag själv vill på fler plan än vad jag gör just idag och har gjort hittills under 2021. Jag är lite frihetstörstande kan man säga. Jag ser fram emot lite lösare tyglar och mera kul liksom!

Jag skall börja redan imorgon med att göra mig lite mera fri på ett plan och återkommer i detta ärende i något inlägg framöver. Det är inte riktigt nyår än, men jag tänkte tjuvstarta lite och skapa mig lite mera svängrum på det personliga planet. Det ser jag fram emot!

Hur vill du att ditt 2022 skall se ut?

Vad kan du själv göra för att blomstra lite mera under det kommande året? Har du några mål, drömmar eller annat du vill förverkliga under 2022? Se till att du sätter igång och gör allt det du vill samt att du ger dig lite mera frihet att njuta av livet i stort och smått!

Här kan du se hur du kan starta företag på nätet: https://petterhedman.se/tjana-pengar-hemifran-guide/

Kram och lycka till med allt! Hör gärna av dig här nedan i kommentarerna ifall du vill säga något eller har något du vill förmedla! Nu kör vi mot 2022!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *