Nu drar affiliatesäsongen igång 2017

Sommaren är snart över – Det ger bättre intäkter på webben!

Driver du sajter som affiliate så vet du att sommaren brukar vara en lugn period för de flesta nischer och företagare. Detta gäller såklart inte alla, men det brukar vara så och många skribenter, webmasters och sökmotoroptimerare tar det lite lugnt under solens månader. Nu är dock snart sommaren över och det skall bli spännande att se vad denna höst/vinter/vår kan ge på intäktssidan när man tänker på webben.

Läs mer: https://petterhedman.se/tjana-pengar-hemifran-guide/

Mindre spelarna på webben

Jag själv räknas till de mindre spelarna vad gäller omsättning och inkomster från Internet, men det tuffar på så sakteliga. Mina sajter drivs ju på deltidsbasis eller egentligen mindre tid ändå, så jag är tacksam för de inkomster jag har skapat hittills. Jag skall se till att mina sajter är up to date och att alla länkar m.m. fungerar som de skall inför kommande säsong. Hösten brukar ju vara bra och fram mot julen, så kan det ju absolut växa starkt på flera av sajterna jag är med på. Skall bli spännande!

Jag tycker att det redan märks på antal visningar, klick och avslut att sommaren är över. Det gasas lite mer nu ute i stugorna! Det känns både bra och inspirerande.

barbar dator hemma

Artiklar och länkar

Ett gäng artiklar och förhoppningsvis inkommande länkar skall produceras om man räknar från nu fram till jul. Detta är faktiskt första gången som jag lite längtar tills man får sitta inne och pyssla utan att behöva känna att man skall vara ute i det fina vädret. haha, har aldrig känt så förut, men nu skall det bli gott! Jag tänkte ju även kika lite fotboll med sonen, som jag skrev i det förra inlägget och har förmodligen en intressant webbplats inom fotboll att pyssla med i höst.

Kanske sonen kan intressera sig för att producera saker online och inte bara konsumera 🙂 Vi får se! Just nu är det bara gaming som gäller tillsammans med kompisarna på hans nya fina dator. Vill starta en egen blogg/sajt, så kan du göra det här.

Köpt ny dator i present

Vi köpte en begagnad speldator till pojken i present och min förhoppning är att han skall göra mer på den än bara att spela och kolla Youtube. Jag skall försöka att styra i den riktningen. Såklart om han själv vill. Det är viktigt. Allt måste ju komma inifrån. Pappan skulle allt vilja ha den där speldatorn själv om sanningen skall fram. Jag knackar fortfarande på min Chromebook, som jag köpte på rea för 3-4 år sedan, men det är en hatkärlek som inte vill ge sig så den får hänga med så länge den håller.

Som sagt. Det skall bli skönt att komma igång med sajterna igen på riktigt efter sommaren och jag har flera projekt som ligger i pipen. Ja, det är lite av mitt problem att jag är så spretig med mina sajter på webben. Jag vet. Vi får se om jag samlar ihop mig någon gång och kör mer på ett par sajter istället för på många. Vi får se. Jag lovar inget! Just att det är roligt är viktigare än pengarna just nu och då kan jag spreta lite till i olika nischer.

Att vara affiliate kan vara himmel och helvete på samma gång

Att vara affiliate på webben har verkligen sina ups and downs, men jag gillar det skarpt. Att inte själv behöva arbeta med några produkter utan bara ha hand om sajten man arbetar med är precis vad jag gillar. Jag vill inte ta i några produkter eller tjänster alls utan bara skriva, ranka och försöka att skapa en bra sajt som folk vill handla från. Det är där mitt fokus ligger. Andra är bättre på att skapa mervärde vad gäller produkter eller tjänster, så kan jag lägga allt mitt krut på texter, sajt och sökmotoroptimering.

Jag är långt ifrån att vara en riktigt bra affiliate, men jag blir hela tiden bättre och har som många andra på webben hungern efter att lära mig mer samt testa det jag lärt mig. Du måste prova och testa det du lär dig hela tiden på webben. Det finns massor med små och stora saker du kan göra för att du och din sajt skall prestera bättre. Testa dig fram när du arbetar med webben. det är så du lär dig. Du skall även se till att ta rygg på någon som redan har gjort det du vill genomföra och lära av denne personen. Du får så mycket mer gjort om du tar rygg på någon som är duktig.

Nu skall jag ut i det fina vädret och njuta av det fina vädret idag! Vi hörs snart igen!