Mål 2017 – Personliga och företagsmässiga mål

Mina mål för 2017

Jag känner mig mycket inspirerad inför 2017 och har tänkt att sätta upp ett antal stora och mindre mål inför det nya året. Detta året skall jag ta vara mer på den tid jag har och tänker gasa på med flera olika projekt detta året. Projekt vad gäller min gemensamma lilla firma med Stefan Johansson, men självklart även vad gäller på det privata planet.

Edit: Nu är det höst, 2021 och jag har verkligen satt igång med mitt arbetande på webben. Du kan se mer här inne på sajten om mina projekt och få inspiration via sajten. Vill du själv starta en blogg, så gör det via länken.

2016 var ett händelserikt år

Det hände väldigt mycket under 2016. Vi bodde till att börja med nere på Teneriffa och jag arbetade som personlig assistent åt en kvinna där under det första halvåret av 2016. Det var en härlig tid och jag är glad att vår familj skapade den möjligheten åt oss själva.

mal under 2017

Under det år vi bodde på Kanarieöarna växte vi i familjen mycket och vi kom varandra närmare. Barnen lärde sig så mycket om världen och skolan de gick i var verkligen toppen. Vi är tacksamma för den tiden. I juli 2016 kom jag tillbaka till Sverige och började nästan direkt att arbeta på mitt gamla arbete på kommunen.

Tillbaka i Sverige 2016

Jag är mycket glad åt att få den chansen att bli anställd där igen efter att ha varit borta under ett helt år. Tack! Jag har under det gångna året både arbetat med flera webbprojekt, men även sagt nej till andra projekt och arbeten på Internet. Dessa projekt har drivits parallellt med det vanliga arbetet jag haft både på Teneriffa men även här hemma i Sverige.

2017 tänkte jag säga mer ja både till livet men även till arbeten på webben. Jag älskar verkligen att skapa framgång för mina och andras webbplatser och skall se till att göra detta mer än bara på hobbynivå under 2017. Nu är det dax att säga ja igen till möjligheterna på nätet!

Jag har satt ihop ett par mål, som jag skall arbeta emot under det kommande året. 2017 skall verkligen bli mitt år på alla sätt är tanken! Nu är det gasen i botten som gäller för mig och min familj!

Personliga mål

Njuta mer av livet

Jag skall ha så ini helvete mycket roligare 2017!

Vara mycket i vår sommarstuga

Använda min kraft på ett bra sätt

Fokus

Njuta mer av musik, ännu mer 🙂

Säga nej till det som är dåligt och ja till det som är bra

Vara ödmjuk

Vara en bra kompis

Vara noga med vad jag vill

Vara mer med familjen

Fiska

Bada

Cykla

Fortsätta promenera

Fortsätta att träna under hela 2017

Företagsmål

Större fokus på mina projekt på Internet, de som redan fungerar skall växa 5 ggr under 2017

Skapa mig ett namn inom SEO kretsar igen

Lyfta våra webbprojekt från hobbynivå

5 dubbla de projekt vi har vad gäller inkomster under 2017.

Bryta ner företagsmålen och skapa en handlingsplan samt sätta igång under den kommande veckan med den planen

Detta är några av alla de mål och delmål som jag tänkte arbeta med under 2017 och listan kommer att uppdateras och skrivas om under hela detta året. För första gången så är jag inte på väg någonstans utan nu kan jag fokusera på det jag vill just nu och sedan arbeta med detta under hela detta året.

Det skall bli spännande att se vad detta fokus kan ge under året och jag ser fram emot att sätta igång nu direkt. Denna bloggpost får stå som start för det nya året och jag tror ärligt att 2017 kommer bli ett fantastiskt år. Både för dig och för mig!

Lycka till med allt! Nu kör vi!