Ledigt i 5 dagar – En resa till västkusten med barnen

Barnen och jag åker till västkusten

2017 skall bli roligt! Jag skall göra allt jag kan för att det skall bli ett spännande, roligt och utvecklande år. Vi sätter igång direkt och jag tar med mig barnen på en resa till Lysekil. Jag skev ju ett inlägg om mina mål detta året och en av mina personliga punkter där var ju att ha roligt. Det tänker jag ha och en del i detta är att vara mer med barnen samt göra roliga saker tillsammans med dem.

Läs mer om mig och speciellt om marknadsföring på Internet här.

Vi tar bilen till Lysekil

Lysekil är ju egentligen en sommarstad kan jag känna och förmodligen många med mig. Min mamma bor dock där nere och vi skall ner till henne och hälsa på. Det skall bli kul att se staden på vintern, även om den typ är nedstängd om man jämför med sommarmånaderna. Det viktiga är ju att göra nåt med barnen och vi skall försöka att ha några bra dagar tillsammans.

vastkusten med barn

Bilen går från Falun imorgon och det är faktiskt första gången jag tar barnen på en längre sväng själv tror jag om man inte räknar med endagars utflykter. Det är liksom dax då kan man lugnt säga.

Aktiviteter i Lysekil

Ett av mina ledord detta året är Inner Peace. Jag vet inte om det kommer att bli så mycket av den varan med två härligt trotsiga barn i baksätet, men vi tar det där med Peace en annan gång. Det finns mycket att göra nere på Västkusten och vi skall se vad vi kan komma att hitta på. Är barnen nöjda, så är ju oftast de vuxna nöjda. Vi för köra på det! Glada barn, glad pappa!

Tänkta aktiviteter:

  • Havets hus, om det är öppet
  • Badhuset
  • Smögen, för att få se det på vintern. Mest pappas aktivitet
  • Hunnebostrand på vintern
  • Åka till Skaftö
  • Träna, barnen gillar att röra på sig och ett besök i gymmet älskar Casper
  • Umgås med släktingar
  • Spela spel
  • Vara med barnen
  • Gå på biblioteket

Det finns ju självklart massa andra aktiviteter för barnfamiljer i Lysekil och vi får se vad vi skall hitta på. Det skall i vilket fall bli kul att komma iväg vi tre på en längre tur. Lite ovant, men kul!

Vädret är inte riktigt med oss, så vi får se vilken dag det blir nerfärd. Nederbörden från helvetet och blåsten från nordan är ju just nu på ingång. jag tror vi försöker åka imorgon, men vi får se hur det blir!

Känner du mig och bor nere i Lysekil, så kanske vi ses!