Hur indexerar man en webbplats hos Google?

Indexera din blogg på nolltid

En av de mest ställda frågorna av nyblivna bloggare. När människor lanserar sin nya webbplats kommer de definitivt att ha tvivel i huvudet om hur man indexerar en webbplats i Google search. Man vill ju snabbt som möjligt synas hos Google och börja ta positioner och erhålla besökare från deras sökresultat.

Här kan du lära dig att starta egen blogg, snabbt och enkelt.

Snabb indexering

Om du startar en webbplats online i affärssyfte är det nu viktigare att få din nya webbplats snabbt indexerad av Google. Om din webbplats indexeras i Google är det mycket troligt att du kommer att lyckas med ditt nya företag.

Att ha en webbplats i dag är utan tvekan en nödvändig del av en närvaro på nätet, och det är viktigt att dina tilltänkta kunder kan hitta din webbplats med hjälp av ditt varumärke i sökmotorerna. Om dina tilltänkta kunder inte märker din webbplats på nätet kan du försäkra dig om att dina marknadsföringsknep var ett misslyckande.

Indexera blogg google

Många nybörjare brukade också kämpa med att marknadsföra en webbplats på nätet på grund av att de inte visste hur man indexerar en webbplats i Google Search och drar nytta av Googles söktrafik genom att placera sig högt upp i sökmotorn.

7 effektiva tips som hjälper dig att indexera din webbplats:

Här är några effektiva tips som kan hjälpa dig med hur du indexerar en webbplats i Google Search. Det bästa tipset är nog det längst ner, men de andra räcker absolut också för att du skall börja indexera din nya blogg hos Google.

Bygg unikt innehåll

Det första du ser fram emot för att indexera en webbplats i Google Search är att bygga unikt och relevant innehåll. Det finns alltid ett behov av att införliva genomtänkt, lämpligt och användbart innehåll på webbsidorna.

Det bör finnas lämpligt och unikt innehåll på din webbplats startsida och åtminstone på varannan sida. Du måste lägga till nyckelord också rakt igenom innehållet. Försök inte att göra ditt innehåll till spam och se till att dina nyckelord passar rent in i din text.

Du kan använda dig av lämpliga titlar för att inleda varje text på dina webbsidor. Genom att lägga till lämpliga titlar hjälper du dina läsare att förstå din information mycket bättre, och Google kommer att lägga märke till både dina titlar och ditt innehåll. Om du fyller din kostnadsfria webbplats med relevant innehåll, särskilt genom att dra nytta av Meta keywords, kommer din webbplats verkligen att säkra en placering i Google.

Optimera din webbplats för nyckelord

Använd dig av long tail keywords som är starkt kopplade till innehållet på din webbplats. Du bör ta med ditt huvudnyckelord i spelet för varje sida på webbplatsen, särskilt i filnamnet, i Meta-beskrivningen i nyckelordssektorn och i sidans titel samt i det innehåll som du förbereder för varje sida på din webbplats. Du bör se till att lägga till huvudnyckelordet några gånger rakt igenom webbplatsens sidor.

Blogg indexering

Skapa en sitemap

Det är mycket viktigt att skapa en sitemap-fil för din webbplats. Självklart är en sitemap-fil en layoutfil med ett XML-tillägg. Sitemap innehåller faktiskt URL:erna för alla dina sidor på din webbplats.

I allmänhet fungerar sitemap som kartor för sökrobotar och leder dem till din webbplats inre sidor. Du kan inte förbigå detta viktiga steg om du verkligen vill styra din webbplats till att indexeras av Google.

XML sitemap är verkligen till hjälp för att få alla sidor på din webbplats indexerade så enkelt och tidigt som möjligt. Skapa därför en XML-sitemap och skicka in den till Google i ditt konto för Webmaster Tools.

Länka upp

Din Google-ranking avgörs också av hur många andra webbplatser som har länkar till din webbplats. Ett av de mest användbara sätten att påskynda indexeringen är att skaffa så många inkommande länkar från kvalitetswebbplatser som möjligt. Så gör allt du kan för att be populära webbplatser eller bloggar på nätet om en länk.

Bloggar kan vara en produktiv grund för backlinking. Delta i diskussioner på bloggar och få andras förtroende. Observera att ju mer populär en webbplats är, desto mer indexeringsmeddelande får den från Google. Därför är det oumbärligt att bilda en överlägsen strategi för inkommande länkning när du vill indexera en webbplats i Google Search.

I syfte att skaffa fler länkar bör du använda lite nyttig tid till att skriva tilltalande och praktiska artiklar. Självklart kommer kvalitetsartiklar så småningom att börja locka till sig i större utsträckning länkar av högsta kvalitet med tiden. Länkar kommer i själva verket att säkra dig en placering i Google.

Skapa sociala profiler

Google landar förvisso på din webbplats med hjälp av länkar. Ett av de mest utmärkta sätten att få snabba länkar är att skapa profiler i sociala nätverk för din nya webbplats. Sociala profiler består i allmänhet av Twitter-profiler, Facebook-sidor, Google+-profiler, LinkedIn-profiler, Pinterest-profiler, YouTube-kanaler osv.

Inlämning av sociala bokmärken

Social bookmarking submission är en annan mycket effektiv metod för att hjälpa din webbplats att indexeras i Googles sökning. Du kan börja med att skicka in sociala bokmärken till Google Plus, Stumble Upon, Facebook och Twitter för att snabbare indexera ditt innehåll.

Gästbloggning

Om du har möjlighet att få fram några kvalitetsinlägg kan du be bloggare på nätet om tillåtelse att publicera dina artiklar på deras bloggar som gästförfattare och på så sätt dra nytta av de resulterande bakåtlänkarna.

Lägg till bloggen i Search Console

Lägg till din sajt i search console och där kan du tvinga Google att indexera sidan så den snabbt tas upp i sökresultaten för de söktermer du vill synas för. Detta är ett säkert tips för att den skall bli indexerad.

Slutför!

Att indexera din webbplats i Googles sökning är mycket enkelt om du följer de ovan nämnda stegen. Hoppas att den här artikeln hjälper dig med att indexera din webbplats i Googles sökning. Låt mig veta om du har några frågor nedan i kommentarsfältet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *