Gratis WordPress plugins: Bästa gratis plugins för WordPress

Lista för nybörjare inom WordPress

Lista över de bästa gratis WordPress-plugins: Din nyckel till framgång. Letar du efter gratis WordPress plugins? Du är på rätt ställe för att hitta en lista över alla viktiga plugins som alla måste ha. Det finns många WordPress-plugins som folk använder. En del är gratis och en del är endast för betalande användare. Det råder ingen tvekan om att betalda plugins har extra funktioner för sina användare.

Optimera WordPress med smarta plugins

Men det finns många gratis wordpress-plugins som har sin egen betydelse och utan att använda dessa plugins är det mycket svårt att optimera din webbplats för SEO. Efter mycket forskning och efter att ha testat många plugins skapar jag den här listan för alla nybörjare som är villiga att känna till de bästa och gratis wordpress plugins.

Gratis plugins WordPress

Lista över de bästa gratis WordPress-plugins:

Kom ihåg: Alla plugins har sina egna skript som automatiskt installeras i temats CSS och java script. Använd endast de plugins som behövs. Eftersom dessa insticksprogram ökar eller minskar sidans hastighet och optimerar din webbplats för SEO. Du vill ha så hög funktionalitet som möjligt med så få plugins som möjligt.

Följande är listan över de bästa gratis bästa WordPress-plugins som hjälper dig att optimera din webbplats:

Skydda dig mot skräpkommentarer

Akismet:

Akismet, ett måste använda plugin och det finns ingen avgift för att installera detta plugin, du kan använda detta plugin gratis. Detta plugin hjälper till att upptäcka och varna för spamkommentarer på webbplatsen och hålla din webbplats säker från spammare.

Growmap Anti Spambot:

Growmap Anti spambot är ett alternativ till akismet, det finns många som använder detta plugin. Eftersom detta plugin genererar en kryssruta i kommentarsformuläret och skyddar din webbplats från spammare.

Öka sökmotoroptimering:

All in One SEO-paket:

Det här insticksprogrammet används för SEO-ändamål, eftersom det ökar din SEO på sidan. Du kan optimera din titel och generera metataggar automatiskt som är relevanta för ditt inlägg.

WordPress SEO by Yoast:

Precis som All in One SEO Pack används det här insticksprogrammet också för att optimera ditt inlägg. Det skapar din sitemap automatiskt, analyserar sidan genom Lindex och visar din sidpoäng.

Google XML Sitemap:

Google XML-sitemap skapar gratis XML-sitemap för din webbplats. Om du har ovanstående Yoast-plugin behöver du inte ha detta plugin eftersom Yoast-plugin gör samma sak för dig.

Plugins för cachelagring

W3 Total Cache:

W3 Total Cache är det bästa kostnadsfria pluginet som måste användas. Med detta kan du öka sidans hastighet och minska nedladdningstiden, vilket ökar användarnas upplevelse på din webbplats. Detta plugin rekommenderas av många välkända webbhotell som inkluderar HostGator, BlueHost, DreamHost, Go Daddy och många andra.

W3 Super Cache:

Det är ett alternativ till w3 total cache. Du måste använda detta plugin om du inte har w3 total cache eftersom detta plugin fungerar för samma syfte. Men jag rekommenderar att du använder w3 total cache för bästa resultat.

Quick Cache:

Quick cache är ett alternativ till W3 total cache och W3 super cache. De lovar att ge raketfart för wordpress-webbplatser. De ger fullständiga detaljer för anpassning. Men det här insticksprogrammet har inte stöd för CDN.

Gratis wordpress plugins

Säkerhetskopiera WordPress:

Backup wordpress är en av de bästa och gratis wordpress-plugin för säkerhetskopiering. Med detta plugin skapar du en fullständig säkerhetskopiering för din webbplats. Det är mycket lätt att använda och är skapat för nybörjare.

WordPress Backup till Drop Box:

Backup till dropbox har mycket större betydelse än andra. Eftersom det skapar din webbplats backup regelbundet och du kan manuellt välja en plats för att lagra backup-filer.

Plugin för webbsäkerhet

IThemes Security:

Det är en bästa gratis WordPress-plugin för att skydda dina webbplatser från hackare. I genomsnitt hackas dagligen tusentals nya webbplatser. I-theme security skyddar din webbplats på ett bra sätt.

WordPress Firewall 2:

Detta plugin är ett alternativ till itheme security. Dess syfte är att skydda din webbplats från hackare och skapa en vägg mellan hackare och din webbplats.

Kontakt- och kommentarsformulär

Kontaktformulär 7:

Du kan skapa kontaktformulär genom det här insticksprogrammet för din kontaktsida. Du kan anpassa ditt formulär efter dina behov. Det stöder Akismet, captcha och andra relaterade plugin för att skydda din webbplats från spammare.

FormGet Contact Form:

FormGet kontaktformulär är mycket lätt att installera, precis som att dra och släppa. Det används mest på e-handelssajter eftersom det ger alla förfaranden för betalning och kontakt som krävs för att handla på nätet.

Anpassat kommentarsformulär:

Du kan anpassa ditt kommentarsområde som inkluderar i formuläret enkelt och ändra ”leave A Reply” till någon annan catchy linje för att locka fler besökare.

Marknadsfor din blogg

Plugin för sociala nätverk

WP Socializer:

WP Socializer: WP Socializer, bästa wordpress-plugin att använda. Det kommer att hjälpa till att marknadsföra din blogg genom olika sociala medier. Det har många viktiga funktioner som flytande på botten av varje inlägg eller sida, flytande på vänster eller höger sida antingen kan du anpassa social bar mycket enkelt. Dra och släpp enkelt sociala knappar för att öka användarupplevelsen.

SumoMe:

Share and Image Sharer: SumoMe är ett enda plugin som erbjuder 10 fantastiska verktyg gratis. Två appar/verktyg ”Share” och ”Image Sharer” gör det möjligt för webbplatsbesökare att enkelt dela innehåll via alla sociala mediekanaler och bilder via Twitter, Facebook och Pinterest. Verktyget Share optimerar automatiskt dina delningsknappar för maximal trafik, mobiloptimerad, super smidig drag and drop-installation och mycket mer som du bara måste uppleva själv.

Lägg till det här:

Det är en fantastisk och måste ha plugin för sociala medier och använder miljontals människor på sina bloggar. Det är mycket lätt att installera, och du kan också enkelt anpassa detta plugin.

Flytande social bar:

En annan välkänd plugin för sociala medier, som hjälper till att öka användarupplevelsen samt hjälpa till att dela inlägg på olika sociala nätverk och bokmärkningswebbplatser.

Plugin för skickade e-postmeddelanden

Nyhetsbrev för e-post:

Ta dina besökares data och skicka dem e-post för alla relevanta uppdateringar. Email Newsletter plugin fungerar för att öka din bloggtrafik. Låt, dina besökare medvetna om nya aktiviteter du gör på din webbplats.

SendPress Newsletter:

SendPress Newsletter är ett alternativ till nyhetsbrev via e-post. Fungerar som en charm och ökar din trafik samt tar tag i dina målinriktade besökare. Du kan enkelt skriva ett nyhetsbrev och skicka det till tusentals e-postmeddelanden.

SumoMe:

List Builder & Scroll Box: Om du har ett e-posthanteringssystem som Mailchimp, Aweber etc. Använd SumoMe:s appar för e-postinsamling för att få fler e-postprenumeranter och öka din e-postlista. Fullt anpassningsbara kan dessa verktyg hjälpa dig att fördubbla eller till och med tredubbla dina dagliga e-postprenumeranter.

Effektivt bloggande

Rss Feed Subscription WordPress Plugin

FD Feedburner:

Topp wordpress plugin för att öka ditt flöde. Det är mycket snabbt att installera, du behöver bara infoga din feedlänk och allt arbete är gjort. Alla uppdateringar skickas direkt till ditt bloggflöde.

RSS Footer:

RSS Footer hjälper dig att lägga till en extra rad innehåll till olika artiklar. Det är lätt att få en länk till din blogg genom den. Sätt bara in din blogglänk i en ankartext i feedet.

Plugin för bildoptimering:

WP-Smush It:

Bästa wordpress-plugin som ökar sidans hastighet. Det krossade alla bilder på din webbplats automatiskt. Du kan manuellt smasha alla bilder på en gång i mediebiblioteket i din wordpress-instrumentpanel. Konvertera GIFs till indexerade PNGs automatiskt och optimerad JPEG-komprimering.

SEO-vänliga bilder:

Det här insticksprogrammet gör dina bilder SEO-vänliga och redigerar alla bilder på din webbplats med ALT-attribut och titelattribut för att placera dina bilder högst upp i Googles sökmotor för bilder.

EWWW Image Optimizer:

Bästa gratis wordpress-plugin för att optimera varje bild på din webbplats automatiskt. Det bästa med det här insticksprogrammet är att det omvandlar alla stora bilder till små bilder. Eftersom det här insticksprogrammet minskar sidans laddningstid och ökar sidans hastighet.

Fotogalleri WordPress Plugin

Fotogalleri:

Bästa WordPress-plugin för att skapa ett galleri. Detta är ett av de mest populära plugin för bildrelaterade bloggar.

NextGEN Gallery:

Det är också ett gratis WordPress-plugin med miljontals nedladdningar. Lägg enkelt till eller ta bort bilder från galleriet, lägg enkelt till eller ändra titel och beskrivning av galleriet. Du kan enkelt lägga till ditt eget vattenmärke för upphovsrätt.

Plugin för författarbox

Fancier Author Box:

Fancier Author Box, det mest populära wordpress-pluginet för att göra en författarbox för varje enskilt inlägg eller sida. Jag använder också detta plugin eftersom det har många funktioner för att anpassa din författarbox.

WP Author Box Lite:

WP author Box lite har liknande funktioner som en fancier author box. Med andra ord är det ett alternativt plugin för att göra en författarbio-box och du kan också anpassa den.

Plugin för relaterade inlägg

Related post inlägg:

Bästa wordpress-plugin för att visa relaterade inlägg, anpassade inlägg under ditt innehåll. Enkelt anpassa layouter, Tjäna pengar genom att visa sponsrade inlägg under ditt innehåll. Related Post plugin hjälper också till att minska sidans studsfrekvens och öka din klickfrekvens.

Kontextuell relaterad post:
Det fungerar också för samma syfte att visa relaterade inlägg och relaterad text under ditt inlägg för att öka trafiken på din webbplats.

Seo optimerat innehall

Tag WordPress Plugin

Simple Tags:

Simple Tags plugin genererar automatisk tagg. Dessa förslag till taggar kommer från Yahoo, Ajax, Zemanta etc. Miljontals människor använder detta plugin eftersom det har mycket enkel konfiguration och snabb installation.

Ultimate Tag Cloud Widget:

Detta plugin gör det möjligt att skapa en widget i sidebar, för att visa alla inläggstaggar. Det är lätt att anpassa de mest populära och nyligen tillkomna posttaggarna och har även många andra funktioner.

För bloggmonetarisering

Google Adsense:

För placering av adsense-annonser i form av text, bild, banner och länk. För att ändra i storlek, färg på de element som ingår i annonser. Lätt att anpassa layout och widget. Lätt att placera adsense-annonser i widgetområdet.

Adsense Now:

Adsense now, bästa plug-in för att generera intäkter med hjälp av adsense lägger till. Kontrollera dina annonser placering position, enkelt placera annonser på rätt plats genom att klistra in en adsense kod bara.

Affilate Relaterade plugin

WP Affiliate-Platform:

Detta plugin gör det möjligt för dig att sälja produkter online. Du kan helt enkelt spåra dina besökare genom detta plugin och öka intäkterna från affiliateprogram. Genom WP affiliate kan du enkelt meddela om provisioner och skapa erbjudanden manuellt.

Magic Affiliate: (betaltjänst)

Egentligen är det här insticksprogrammet inte gratis som alla andra insticksprogram. Men om du vill generera mycket intäkter finns det ingen ursäkt för att betala en liten summa för det. Magic affiliate har extra funktioner för att tjäna pengar, du kan tjäna maximalt genom detta plugin.

Denna lista är för nybörjare

”Huvudsyftet bakom ovanstående lista över bästa wordpress plugins är att medvetandegöra nybörjare från gratis och bästa wordpress plugins. Vi kommer att uppdatera denna sida dagligen för dig efter att ha testat bästa gratis wordpress plugins.”

Du kan också föreslå oss dina favorit- och användbara plugins, vi kommer att lägga till dem i den här listan efter att ha testat dem. Hoppas! Du tycker om att läsa den här artikeln, vi ser fram emot att få positiv feedback.