Gör roliga saker – Skaffa dig minst en hobby

2017 blir det roligaste året

Jag tror mycket på att ha roligt i livet. Jag är egentligen ingen person som gör samma sak om och om och om igen. Då dör en del av mig inombords känner jag. Stimulans är ordet för dagen och jag tror stenhårt på att ha kul i vardagen för att lyfta sig och sitt liv till nya nivåer. Tråkiga saker ger tråkigt resultat! Gillar du att blogga, så har du kommit rätt, då du kan starta din egna blogg och komma igång med skrivande själv.

Gör det du älskar mer

Jag tror stenhårt på att man får tråkigt om man gör tråkiga saker. Det låter troligt va? Det är näst intill omöjligt att ha ett riktigt fett och roligt liv om man sysselsätter sig med tråkiga rutiner, trista partners, trist arbete och en dålig attityd. Det kan vi vara överens om va?

Roligt under 2017

Gör man tråkiga saker alltför länge samt omgärdar sig med trista personer och händelser tror jag till och med att man blir deprimerad. Depressioner ökar kraftigt i vårt stressade samhälle och jag tror att det delvis beror på att folk har alldeles för tråkigt! För mycket tid till skit och för lite tid till allt det roliga i livet!

De har ingen hobby och träffar alldeles för få riktigt sköna personer!

Jag är likadan kan jag känna många gånger. Man arbetar, man gör hemgöromål, man tar hand om en massa halvtråkiga saker hela dagarna, så det finns mindre och mindre tid för allt det där man tycker är kul! Nu pratar jag om de där riktigt roliga sakerna. De sakerna man älskar!

2017 skall jag aktivt öka på med roliga saker, händelser och spännande upplevelser. 2017 är mitt år! Familjen skall självklart vara med i ekvationen, så jag får naturligtvis anpassa mig, som man alltid får göra när man har andra att tänka på runt sig, men jag skall verkligen aktivt göra mer roliga saker och säga nej till både tråkiga personer och trista aktiviteter i vardagen.

Jack Canfield, en känd föreläsare och författare sade en gång att – ” If it aint fun, we dont do it!” – Kan man närma sig det mottot, så tror jag att livet ökar i kvalitet!

I mitt inlägg om målen för 2017 kan du läsa om saker som skall ske under 2017

Har du ingen hobby?

Jag tror att du minst behöver en sak eller aktivitet i livet som ger dig energi när du gör den, så du kan fylla dig ifall du tappat stinget. En passion, en hobby eller något annat som verkligen fyller dig med kraft och som du kan bli uppslukad av under flera timmar utan att veta hur länge du utförd den. Det är en sådan hobby eller aktivitet du behöver! Det ger så otroligt mycket!

Har du ingen sådan hobby, se till att du drar ut på en spännande upptäcktsfärd för att hitta den direkt. Ditt liv kommer bli så mycket fetare när du har något som du brinner för. Det kommer bli 10 nivåer bättre när du kommit igång.

Se även till att inte gnälla om småsaker lika mycket under 2017. Du har inte så kul när du gnäller. Det vet vi alla, men ändå hamnar vi ofta där i gnällandets förlovade land. Sätt igång att hitta ditt fetaste liv istället!

Nu är det mer roligt som gäller!