Engelsk fotboll drar igång 2017/2018

Premier League är igång!

Nu är äntligen fotboll på högsta nivå igång i England igen. Det skall bli riktigt kul att följa i år! Jag och Casper skall försöka att se ett flertal matcher denna säsong på TV. Vi har tyvärr inte själva de kanaler man behöver för att kunna se Premier League, men skall se om vi kan streama eller se hos kompisar de helger jag inte arbetar. Casper är ju sjukt fotbollsintresserad och vi följde Barcelona och La Liga när vi bodde nere på Teneriffa. Casper är dock lite väl intresserad av Real Madrid om du frågar mig, men det får funka även det!

Premier League denna säsongen

Första matchen gick igår 11/8 och det var Arsenal mot Leicester och Arsenal vann faktiskt med 4-3. Galet mycket mål! Det är andra matchen på 7 öppningar som Arsenal vinner. Skall bli spännande att se hur det kommer gå i Premier League denna säsongen. Jag själv håller på Man Utd och det ser lovande ut i år tycker jag så här inför säsongsstarten. Bättre än förra året måste jag säga, men det är en lång säsong och vi får såklart se hur det går.

fotbollsmatch

Det finns flera starka lag i år

Silly Season är inte över än och det kan fortfarande hända mycket vad gäller spelare och klubbyten innan fönstret stänger. Liverpool kanske tappar Coutino och det finns flera andra spelare som antingen är på väg in eller bort från flera av klubbarna än. Det finns många starka lag och jag tror att det kommer stå mellan: Arsenal, Chelsea, Man Utd, Man City, Liverpool och Tottenham. Vi får se hur det slutar och det skall som sagt bli spännande att följa denna säsongen 2017/2018.

Nu är som sagt premier League igång 2017/2018