En spännande höst på webben

Det känns som det kommer att bli en spännande och intressant höst på Internet för min egen del. Jag har flera egna projekt som jag skall fortsätta att bygga på samt jag tror även att jag kommer till att hjälpa ett företag med deras projekt. Det skall bli kul att se vart allt leder. Du kan själv starta blogg med hjälp av denna guide.

Sajten om Dalarna

Min sida om dalarna, Dalarna.nu kommer att byggas på rejält under de mörka månaderna nu framöver. Jag har tagit massa fina bilder i sommar runt om i Dalarna och dessa skall jag såklart använda till nya inlägg om mitt älskade landskap.

Sajten om fotboll

Jag driver ju även en sajt om fotboll, som jag egentligen inte skrivit alls så mycket på som jag skulle vilja. Den har fått mer fokus sedan i somras och det har märkts väl att Google gillar den mer och mer nu. Den rankar bra på flera söktermer inom fotboll och betting nu. Jag bygger vidare på den såklart i höst/vinter när mörkret är här och man ändå inte vill vara ute så mycket som på våren/sommaren.

Andra sajter

Jag har haft ett samarbete med en kompis på webben i ett par år och vi har nu beslutat att vi skall avyttra de gemensamma sajterna vi har och gå vidare åt var sitt håll. Intresset för dessa sajter har svalnat och då är det lika bra att någon annan tar vid och bygger vidare på dem kan jag tycka. Vi kommer i veckan lägga ut dessa till försäljning och du kan läsa mer om detta i ett kommande inlägg.

Smalare fokus

Jag har varit lite väl spretig i mitt eget fokus på Internet under flera år och det skall bli spännande att ha färre sajter, som det fokuseras mer på den kommande tiden. Det är bättre även för sajterna såklart. Ju mer fokus och skapande på 1 sajt, desto mer synlighet och bättre blir det ju i slutändan. Nu skall det skrivas och bloggas rejält!