Blogginlägg nr 500 publicerat! Utmaningen är klar!

Jag blev precis klar med min bloggutmaning 500, som innebär att jag skall skapa 500 bloggposter och publicera dessa under 5 månader. Utmaningen startade 2 november 2021 och skulle vara klar sista mars 2022. Jag är alltså klar och har gjort det betydligt snabbare än vad jag trodde var möjligt! Det känns både kul och konstigt att det redan är klart! 

Nej, jag har inte skrivit alla blogginlägg för hand

Jag har använt mig av flera olika metoder för att skapa alla dessa bloggposter på så pass kort tid. Om jag får gissa, så tror jag att jag har skrivit ungefär hälften av alla inlägg helt eller nästan från grunden. Den andra hälften har jag tagit hjälp av Voice to text, AI samt hittat gamla nedlagda sajter på Wayback Machine, (Internets arkiv), och översatt dessa blogginlägg för att passa in på de sajter där jag har publicerat dessa. Jag har skrivit vissa delar av alla blogginlägg som publicerats, men inte alla helt och hållet för hand.

100 procent klart

Vad har detta bloggande gett mig?

Detta bloggande har gett flera saker, som jag kommer att ha med mig i framtiden både vad gäller mitt skrivande, men även för egen del på det personliga planet. Jag skall här nedan lista några av alla de fördelar som ett frekvent bloggande kan ge dig och vad det har gett mig:

  • Självförtroende vad gäller skrivandet. Jag kan numera verkligen uttrycka mig på ett bättre sätt i både tal och text. Jag litar på att det jag skapar duger och räcker till. Man kan alltid lära mer, men jag har kommit upp ett apr nivåer under dessa månader.

 

  • Snabbt skapande. Vill jag eller behöver, så kan jag snabbt skapa bloggposter, som fungerar både för dig som besökare samt även för Google. Bilder hittar jag snabbt på de olika bildbankerna som funkar med inläggen. Det har blivit en bit över 500 000 ord publicerade på dessa nästan 3 månaderna som jag har hållit på med utmaningen.

 

  • Trafik till mina bloggar. Trafiken har verkligen ökat till de sajter, där jag valt att publicera mina bloggposter. Till PetterHedman.se har det kommit ca 4800 personer sedan starten i november 2021. Det hade inte kommit så pass mycket trafik innan under flera år, då jag lät bloggen ligga helt i träda under flera år. Att skapa fler blogginlägg rekommenderas absolut! Speciellt tillsammans med bra SEO.

 

  • Samarbeten. Det har skapats flera samarbeten med andra sajtägare. Jag har gjort flera länkbyten samt även fakturerat, via Frilans Finans, för mindre arbeten och länkar jag har skapat åt andra bloggare runt om i Sverige. Jag har även gästbloggat på flera sajter inom olika segment samt då erhållit länkar in till mina bloggar, så att de växer vad gäller kraften.

 

  • Bloggarna har växt. De sajter jag valt att använda mig av för publicering har verkligen växt vad gäller innehåll samt besökare under de månader jag skapat allt innehåll. Dessa sajter hade trafik innan, men det har varit en markant skillnad vad gäller besökare. Speciellt från Google. SEO är verkligen ett magisk medium för din trafik.

 

  • Synligheten. Synligheten för de sajter som ingår i utmaningen har alla växt som sagt och synligheten på Google har på flera håll ökat med flera hundra procent under dessa månader. De kommer att växa ytterligare med tiden, då jag skall fortsätta publicera innehåll på dessa mer frekvent än innan utmaningen.

Trafik PetterHedman.se

  • Närvaro på forum. Jag har postat om utmaningen på 2 relevanta forum i Sverige för bloggande och SEO, WN.se samt Seo-forum.se. det har varit ca 3100 personer på WN.se som sett min tråd om utmaningen och säkert över 1000 på Seo-forum.se. Denna form av exponering skapar ju lite buzz och det har kommit personer till min blogg, som aldrig skulle ha hittat den annars. Min personliga blogg har verkligen fått exponering.

 

  • Personer som startat. Det är flera personer i min närhet, som valt att starta egna projekt på Internet och har gjort så efter att de sett min framfart de senaste månaderna. Det är ju såklart jättekul att kunna vara någon form av katalysator och det skall jag se till att vara mer framöver. Jag gillar när folk sätter igång sina egna projekt både på webben eller utanför pga att de har fått inspiration av denna utmaning eller via mina sajter. Det skall jag verkligen främja framöver. Det ger mycket tillbaka att hjälpa andra att komma igång med sin egen hobby och projekt.

Vad händer nu?

Tempot kommer att sjunka lite vad gäller publiceringen av blogginlägg ett kort tag. Sedan tror jag att jag kommer att hålla ett relativt högt tempo under hela 2022 faktiskt. Tanken är att flera av mina sajter skall växa rejält under detta året och jag har precis skapat en ny sajt inom sportsegmentet, som jag skall lägga tid och kraft på under 2022. Det skall bli spännande att se vad man kan göra med den nya sajten med lite högre tempo från början. Lite mera pang på liksom!

PetterHedman.se skall även den växa under året och kommande år är tanken. Den har nu fått en bättre grund att stå på och har nu chans att bli stor och fin under de kommande åren. Jag skall fokusera på fler nischer vad gäller Internet, bloggande samt SEO är tanken här inne och det skall bli spännande att se vart jag kan ta den och mig själv under 2022.

Jag har valt att hålla de andra sajterna jag arbetat med lite mera under radarn och kommer att göra så även framöver. Jag fortsätter att posta inlägg även på dessa under året samt skall försöka få dessa att växa sig större med tiden även de.

Köpa actionkamera och filma

Tanken är att köpa en actionkamera under de kommande månaderna och sedan filma både motorcykelåkande samt platser och händelser här i Dalarna. Det skall bli en spännande förlängning av allt skrivande och skapande på bloggarna. Visst material kommer hamna här inne på sajten och en del inne på sajten om Dalarna. Den bloggen skall även den växa under 2022. Den om Dalarna.

Tack för att du följt projektet

Tack för att du följt detta lite vansinniga projekt med all publicering under så pass kort tid. Det är flera som har hört av sig på olika sätt och hejat på. Tack speciellt till er! Det har värmt! jag känner mig både stolt och lite galen som gjort allt detta på denna korta tid, men det är med glädje i hjärtat jag säger tack och hej för denna gång och ser fram emot nya spännande utmaningen här inne på bloggen!

Det kommer nya lite galna upptåg framöver. var så lugn! Kram till dig och se till att du skapar massa både IRL och på webben min vän! Lycka till med alla dina egna projekt och drömmar!

Kramar Petter

2 reaktioner på “Blogginlägg nr 500 publicerat! Utmaningen är klar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *