Kommer allt detta jävla bloggande ge något egentligen?

Är det någon vits att skriva massa innehåll?

Vad skall man med allt innehåll man skapar egentligen? Vem är det skrivet för och kommer det någonsin att ge något tillbaka. Den här utmaningen som jag har skapat, bloggutmaning 500, är det verkligen något att hålla på med? Hur kom utmaningen till? Vad fan skall det vara bra för egentligen?

I denna artikeln skall jag besvara dessa frågor så gott jag kan och samtidigt skriva av mig om vad denna utmaning redan gett mig och vad den troligen kommer att ge i framtiden.

Allt jävla innehåll!

Alla dessa jäkla bloggposter som skapas dessa 5 månader. 500 stycken! Vad skall det vara bra för? Jag tor att  jag upplevde svaret på allt skrivande idag faktiskt. Det var 2 stycken personer på Facebook, som hörde av sig och bad om hjälp med 2 olika projekt i deras företag. Riktigt kul ju!

vargen lyder ingen

Innehållet blir din annonsering

Jag har inte annonserat alls, jag har inte gapat ut att jag finns, jag har inte lagt en enda krona på någon marknadsföring, förutom den egna tiden jag har skapat innehållet, som har konsumerats de sista 5 veckorna här inne på bloggen. Och som nu börjar nå ut till tilltänkta besökare.

Jag älskar denna lilla form av eget skapande, som helt plötsligt drar besökare och de ser att något kan dalmasen ändå och frågar om vi kan samarbeta. Det fina med denna typ av sajt och skapande är att det drar ögonen till sig och självklart kan du själv göra något liknande i din egen nisch och på din egen sajt.

Med en personlig blogg, kan du även styra lite mer själv vad du vill skriva om. Ingen firma som står bakom och stör dig och ditt fria ord liksom 🙂 Du får säga mer vad du själv vill och törs!

Jag bestämde mig!

Min sajt här har funnits sedan 2016 om jag inte minns fel, men 97% av alla inlägg har kommit till de senaste 5 veckorna och det är ca 130 stycken här inne på PetterHedman.se nu tror jag. Det är ju självklart att man inte behöver skapa så här jävla mycket content så snabbt, men jag bestämde mig för att jag skall ge järnet under dessa 5 vintermånaderna 21/22 så det få bära eller brista!

Du kan göra detsamma

Du kan absolut göra detsamma! Jag är inget freak eller något proffs på något vis. Jag har lika många timmar per dygn som den som inte skapar ett skit. Ända skillnaden är att jag gasar järnet och det är så jävla skönt! Spänningen att se vart det tar vägen och att jag äntligen är på gång inombords på riktigt med detta skapandet på Internet är så jäkla häftigt!

Kunskap är mycket värt, men kraften i skapandet är också en viktig ingrediens i din framgång.

Känner du att du vill gäsa gäsa?

Känner du själv att du fastnat och inte kommer loss. Passivitet kommer inte lösa dina problem på något sätt oavsett vad du har för bekymmer. Har du skrivkramp eller inte får upp farten. har du fastnat med rumpan i soffan, så försök att släppa på bromsen lite och ta nya tag med din blogg, din sajt, din webbshop, din nätbutik eller din webbplats. Upp med röven ur soffan liksom!

flyga som en orn

Livet är här och nu!

Det är dags nu och du vet om det! Sätt igång och skapa utav bara fan! Det finns ingen tid att vänta längre. Varken du eller jag blir yngre och vi kommer aldrig att vara så här unga som vi är just nu. Så sätt igång. Kavla upp ärmarna och sätt igång med ditt skapande oavsett vad det må vara. Tiden rinner iväg och passivitet ger inte ett skit om vi skall vara ärliga.

Vila hit. Vila dit. Det kan du göra ibland, men det får inte bli något jävla normaltillstånd! 

Skapandet ger ringar på vattnet

Min mamma sade en gång att allt har verkligen en röd tråd och det ena ger det andra helt klart. Vart du än är och vad du än gör så kommer det leda dig framåt, så att säga. Detta stämmer absolut och du kan bakåt se hur den röda tråden slingrar sig genom ditt liv. Allt hänger ihop och du kommer alltid ta dig framåt, bara du börjar att gå. Så som sagt. Sätt igång och gasa järnet med det du själv gillar!

Vänta inte längre. Din själ vill inte det. Jag vill inte det. Du vill inte det. 

Kör hårt och hör gärna av dig ifall du känner dig inspirerad eller vill ha någon form av push uppåt! Det är dags nu! Du vet det också! Så gäsa gäsa! Med vad du än tar dig för!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *