Mycket användbara WordPress-plugins för nybörjare

Använd dessa 5 plugins för WordPress

WordPress är den mest kraftfulla och välkända bloggplattformen. Det är den bästa plattformen för nybörjare för att börja blogga. Efter Googles BlogSpot är WordPress det mest använda innehållshanteringssystemet. När nybörjare börjar blogga med wordpress, finns det oftast har gemensam fråga vilket plugin är bäst för mig? Så idag kommer vi att diskutera om de mest användbara WordPress Plugins.

Mest användbara WordPress-plugins

1) WordPress SEO By Yoast

Yoast SEO Plugin är det mest populära plugin för sökmotoroptimering. Det är utvecklat och underhålls av yoast. Yoast är SEO Plugin och rekommenderas av WordPress Team. Yoast teamet erbjuder också premium support för detta plugin. Detta plugin är inkluderar många användbara funktioner som Xml sitemap, integration av sociala medier, permalink inställning, brödsmulor och import exportfacilitet. Dess få 4,7 användarvärde av 5 på wordpress.

wordpress plugin

2) Jetpack By WordPress

Jetpack är plugin av WordPress.com, dess lägger till kraftfulla funktioner som tidigare bara är tillgängliga för WordPress.com-användare inklusive anpassning, trafik, mobil, innehåll och prestandaverktyg. Nu med Jetpack kan du använda att alla funktioner i din egen värdblogg.

De mest användbara funktionerna är social delning och e-postprenumeration. Nästan mer än 10 miljoner människor använder det här insticksprogrammet. Jetpack får 3,9 stjärnor av 5. Detta finns också att ladda ner gratis.

3) W3 Total Cache

W3 Total cache är mitt favoritplugin för att få högre ranking. Med detta plugin kan du ladda din webbplats snabbt med hjälp av css och java caching. Detta plugin får cacha din css- och kodningsfil för att ladda webbplatsen snabbt. W3 Total cache stöder också Content Delivery Network (CDN). Du kan enkelt konfigurera CDN med W3TC.

Det är ett mycket användbart plugin för optimering på sidan. Populära webmaster som Google spam team Head, Matt Cutts, Larry Page och många andra rekommenderar och använder detta plugin på sina bloggar. Det får 4,6 betyg av 5 enligt wordpress.

plugin wordpress

4) Akismet

Akismet är plugin för att lösa vanliga frågor för nybörjare. De flesta nybörjare vet inte om spamming och automatisk kommentering båt, så de får tusentals spamming kommentar och trackback. I det fallet är Akismet mycket användbart för att förhindra spamming kommentar på din blogg. Den bästa funktionen är att när du använder Akismet behöver du inte vidta åtgärder för att ta bort spammingkommentarer.

Akismet fungerar automatiskt och kontrollerar alla kommentarer och filtrerar bort de som ser ut som skräppost. När du har installerat det här insticksprogrammet behöver du en API-nyckel som är gratis tillgänglig på Akismets officiella webbplats. Akismet finns i både version premium och för gratisanvändare. Den har fått 4,1 betyg från 10 miljoner användare.

5) WordPress Relaterade inlägg

WordPress Related Post plugin visar relaterade inlägg efter varje inlägg på din blogg. Dess kommer med coolt och attraktivt utseende så att du kommer att få fördelar av CTR och pageview. Det är också användbart för att öka sidvisningar på din blogg. Denna plugins använder inte javascript aur högt laddade skript för att generera relaterade inlägg, detta är gjort med HTML 5 och PHP enkel kodning så detta är också användbart för att göra webbplatsen snabbare. Du kan också välja inlägg att visa som relaterade. Jag rekommenderar detta plugin till nybörjare.

Användbara plugins för WordPress

detta var 5 av de mest använda och mycket användbara WordPress plugins som finns till din blogg. Är du nybörjare, så tycker jag absolut att du skall använda dig av några av de plugins som jag presenterat i artikeln. De hjälper din sajt att bli så bra som den bara kan bli! Kör hårt och blogga ofta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *