Använda biblioteket som kontor

Biblioteket i Falun

Jag har använt biblioteket i Falun, som kontor många gånger under åren och 2018 var jag där 5 dagar i veckan och satt med min dator och arbetade med webben. I vinter är tanken att jag igen skall sitta på biblioteket och skriva för webben. Perfekt att sitta på biblioteket och arbeta med datorn. Jag har faktiskt startat egen blogg när jag suttit nere på boíblioteket och det kan du också göra från din dator antingen hemma eller någon annanstans.

Gratis och snabbt Internet

Det är gratis att använda Internet samt sitta på biblioteket och skriva. Jag tycker det har ett snabbt och stabilt Internet och detta gagnar ju oss som skall sitta där både vad gäller studier, research samt arbeta med annat via dator och mobiltelefon.

Bra signal

Man loggar in via datorn på sin sida på bibliotekets webbplats och sedan är det bara att starta sin session via deras Internet. Signalen via WIFI är bra och du kan sitta vart som helst i biblioteket och ha god signal. Man kan faktiskt även sitta på Waynes Coffee och ha bra signal ifall man vill arbeta efter stängningsdags på helgen till exempel.

Hösten är lika med biblioteket?

Det kan alltså bli så att en del tid kommer att spenderas på biblioteket igen. Jag har alltid gillat miljön där samt att det är så lättillgängligt för alla att vara där. Trevlig personal samt bra belysning gör inte saken sämre.